Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νύχτα τρόμου στο Στρασβούργο... Αυτός είναι ο Ισαμιστής μακελάρης... Τέσσερεις οι νεκροί από την επίθεση...!!!

Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου δέκα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τουλάχιστον τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάστασ...


Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν και περίπου δέκα τραυματίστηκαν, εκ των οποίων τουλάχιστον τρεις βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση, στην επίθεση ενόπλου το βράδυ της Τρίτης στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης του Στρασβούργου, στη βορειοανατολική Γαλλία, όπου οι δυνάμεις επιβολής της τάξης αναζητούν ακόμα τον δράστη, ο οποίος διαφεύγει τη σύλληψη κι έχει «ταυτοποιηθεί» από τις αρχές, ενώ η αντιτρομοκρατική διεύθυνση της γαλλικής εισαγγελίας ανακοίνωσε πως διενεργεί έρευνα για την υπόθεση.




Ενώ οι τοπικές αρχές ανέφεραν πως έχει εντοπιστεί και ήταν εγκλωβισμένος σε ένα οίκημα και βρίσκεται σε εξέλιξη ανταλλαγή πυρών, άλλη πηγή προσκείμενη στην αστυνομία ανέφερε λίγο αργότερα πως ο δράστης της επίθεσης σε χριστουγεννιάτικη αγορά στο Στρασβούργο συνεχίζει ακόμη να διαφύγει τη σύλληψη.

Δεδομένο που δεν αμφισβητήθηκε από κάποια εκ των πηγών ήταν η ταυτότητα του δράστη: Πρόκειται για 29χρονο, γεννημένο στην Γαλλία, με βαρύ ποινικό μητρώο, ιδίως για κλοπές, ο οποίος βρισκόταν σε «λίστα παρακολούθησης» των γαλλικών αρχών. Το σπίτι του ερευνήθηκε από αστυνομικούς νωρίτερα την Τρίτη εντός των ορίων μιας έρευνας για ληστεία, ανέφεραν δύο πηγές προσκείμενες στη γαλλική αστυνομία.