Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Φαρμάκι» έσταξε ο Σαλβίνι για τον Μακρόν: Εάν ενδιαφερόταν για τον λαό του δεν θα είχε Κίτρινα Γιλέκα

Τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και το μειωμένο ενδιαφέρον του στους Γάλλους υπέδειξε ως μοναδικό υπεύθυνο των διαδηλώσεων των Κίτρινω...


Τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και το μειωμένο ενδιαφέρον του στους Γάλλους υπέδειξε ως μοναδικό υπεύθυνο των διαδηλώσεων των Κίτρινων Γιλέκων ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης Ματέο Σαλβίνι υπονοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η πολιτική του αποτελεί για την Ιταλία παράδειγμα προς αποφυγήν.




«Η ιστορία πιθανόν θα δείξει ότι εάν ο Μακρόν επικεντρωνόταν περισσότερο στους Γάλλους και λιγότερο στον Σαλβίνι και την Ιταλία, θα είχε λιγότερα προβλήματα σήμερα», δήλωσε ο Σαλβίνι σε συνέντευξη στη Rai 3 TV.

«Ο Μακρόν μείωσε τους φόρους για τους πολύ εύπορους και τους αύξησε για τους λιγότερο εύπορους» συμπλήρωσε ο Ματέο Σαλβίνι, υπογραμμίζοντας ότι η ιταλική κυβέρνηση δεν προτίθεται να ακολουθήσει το παράδειγμά του.

Όπως σημείωσε ο επικεφαλής της Λέγκας, η ιταλική κυβέρνηση ακολουθεί έναν τελείως διαφορετικό δρόμο με το Παρίσι και υπεραμύνθηκε του προϋπολογισμού του 2019.

«Άραγε οι πολίτες της Ιταλίας θέλουν σκηνές σαν αυτές που είδαμε στο Παρίσι; Όχι. Θέλω να το αποτρέψω αυτό.

»Θέλω να βοηθήσω τις επιχειρήσεις, τις οικογένειες και επίσης τους πέντε εκατομμύρια φτωχούς ανθρώπους εδώ».

«Βλέποντας τι συμβαίνει στο Παρίσι, αρνούμαι να πιστέψω ότι οι Βρυξέλλες, για χάρη λίγων δεκαδικών ψηφίων, θα επιβάλουν κυρώσεις, επιθεωρητές και επιτρόπους.

»Είμαστε η Ιταλία. Έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια σοβαρή χώρα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης.