Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗ...!!! Αλβανοί και άραβες λαθρομετανάστες οι διακινητές χασίς στο Αριστοτέλειο

Συνελήφθη 26χρονος με χασίς που έμενε στη φοιτητική εστία, ενώ δεν ήταν φοιτητής - Τα αποτελέσματα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στη ...


Συνελήφθη 26χρονος με χασίς που έμενε στη φοιτητική εστία, ενώ δεν ήταν φοιτητής - Τα αποτελέσματα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε η αστυνομία




Τα αποτελέσματα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που έγινε εντός του χώρου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σε διάφορα σημεία του κέντρου της πόλης για την πάταξη της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών παρουσιάστηκαν σήμερα στο Αστυνομικό Μέγαρο.

Στην επιχείρηση, όπου συμμετείχαν συνολικά 200 αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αστυνομικών Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης και διενεργήθηκε υπό την εποπτεία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, συνελήφθησαν 43 άτομα εκ των οποίων οι 34 έχουν ταυτοποιηθεί ως μέλη οργανωμένου κυκλώματος εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Τα μέλη της οργάνωσης, έχοντας διακριτούς ρόλους, εισήγαγαν, μετέφεραν, κατείχαν, διέθεταν και εμπορεύονταν ναρκωτικές ουσίες και κυρίως κάνναβη, τόσο εσωτερικά όσο εξωτερικά του Πανεπιστημιακού Ιδρύματος.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως μικροδέματα κάνναβης εντοπίστηκαν σε δωμάτιο φοιτητικής εστίας, στο οποίο διέμενε 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος δεν ήταν φοιτητής.

Η πλειονότητα των μελών της εγκληματικής οργάνωσης είναι αλβανικής καταγωγής, ενώ στο κύκλωμα δρούσε και μικρή ομάδα αραβικής καταγωγής.