Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έσφαξαν άνδρα στη Μόρια – Ο εφιάλτης του Ισλάμ στοιχειώνει & την Ελλάδα – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή

Ένας νεκρός άνδρας βρέθηκε το πρωί έξω από το χωριό Μόρια στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του άνδρα που πιθανότα...


Ένας νεκρός άνδρας βρέθηκε το πρωί έξω από το χωριό Μόρια στη Μυτιλήνη. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο θάνατος του άνδρα που πιθανότατα πρόκειται για αιτούντα άσυλο, είχε επέλθει από αιχμηρό αντικείμενο.




Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν τεθεί σε επιφυλακή στον καταυλισμό της Μόριας, ενώ ο χώρος όπου βρέθηκε ο νεκρός έχει αποκλειστεί για να συγκεντρωθούν περισσότερα στοχεία.

Η αιματηρή επίθεση που προηγήθηκε

Όπως αναφέρει το lesvosnews, το συγκεκριμένο επεισόδιο σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή όταν οι δράστες επιτέθηκαν σε έναν 23χρονο αλλοδαπό και του κατάφεραν αρκετά χτυπήματα με μαχαίρι τραυματίζοντάς τον σε διάφορα σημεία του σώματός του.

Στη συνέχεια, άρπαξαν από τις τσέπες του τα 90 ευρώ που είχε και εξαφανίστηκαν μέσα στη δομή. Η ληστεία εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας Μυτιλήνης, οι οποίοι πέρασαν χειροπέδες σε έναν 31χρονο μετανάστη και ταυτοποίησαν έναν 25χρονο συνεργό του.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται για να αναγνωριστούν οι δυο άγνωστοι αλλοδαποί που συμμετείχαν στην επίθεση. pentapostagma.gr