Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Γεροντάκια πλήρωσαν τις πατάτες... χρυσές! Ρομά τους άρπαξαν τα λεφτά μέσα από τα χέρια!

lamiareportΠλήρωσαν τις πατάτες… «χρυσάφι» ηλικιωμένοι στη Μενδενίτσα… Ολόκληρη σύνταξη στοίχισε σε ηλικιωμένο ζευγάρι, η επιθυμία τους ν...


lamiareportΠλήρωσαν τις πατάτες… «χρυσάφι» ηλικιωμένοι στη Μενδενίτσα…

Ολόκληρη σύνταξη στοίχισε σε ηλικιωμένο ζευγάρι, η επιθυμία τους να αγοράσουν λίγες πατάτες από πλανόδιους πωλητές Ρομά.




Ο ένας εκ των «πωλητών» άρπαξε στην κυριολεξία μέσα από τα χέρια του ηλικιωμένου άνδρα περισσότερα από 700 ευρώ και με το συνεργό του εξαφανίστηκαν με ένα ασημί Renault με το οποίο μετακινούνταν.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport οι δύο δράστες σταμάτησαν στο σπίτι των ηλικιωμένων στη Μενδενίτσα Φθιώτιδας για να τους πουλήσουν πατάτες. Την ώρα που η γιαγιά ήταν στο σημείο που έπαιρνε τις πατάτες με τον ένα εκ των δύο Ρομά, ο άλλος εισήλθε στο σπίτι για να πληρωθεί από τον παππού.




Όταν ο ηλικιωμένος έβγαλε από την τσέπη του τα χρήματα που είχε από τη σύνταξή του, ο Ρομά του άρπαξε από τα χέρια όλα τα λεφτά και εξαφανίσθηκε.

Ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία που ξεκίνησε αναζητήσεις για το ασημί αυτοκίνητο.

Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά που ηλικιωμένοι πέφτουν θύματα «πλανόδιων πωλητών» για αυτό και χρειάζεται αυξημένη προσοχή σε οποιαδήποτε συναλλαγή κάνουμε με άγνωστα άτομα.