Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ξύπνησα χωρίς το παντελόνι μου...» λέει ο 19χρονος αλβανός που κατήγγειλε τον βιασμό του...!!! Τι λένε οι γιατροί...

ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ Σ...


ΣΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ Ο 19ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ. 


Το βίντεο που δείχνει τον άγριο ξυλοδαρμό του 19χρονου κατηγορούμενου για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μέσα στις φυλακές Αυλώνα, προκάλεσε σάλο από την πρώτη στιγμή. Και ενώ ανακοινώθηκε έρευνα με παρέμβαση του Υπουργείου Δικαιοσύνης, νέα στοιχεία έρχονται στο φως!




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 19χρονος ανέφερε ότι μετά τον ξυλοδαρμό έχασε τις αισθήσεις του και όταν τις ξαναβρήκε, ήταν χωρίς το παντελόνι του. Με ανοιχτό το ενδεχόμενο του βιασμού, του έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις στον Ευαγγελισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr οι εξετάσεις αυτές, δεν έδειξαν βιασμό…

Οι ίδιες πηγές λένε ότι έχουν ταυτοποιηθεί δύο από τους δράστες της επίθεσης στον 19χρονο. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό.

«Η πόρτα ήταν ανοιχτή», είπε ένας κρατούμενος στις φυλακές Αυλώνα για την επίθεση στον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη. Όπως είπε ήταν παρών στην επίθεση εναντίον του κρατουμένου.

ΔΕΙΤΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ