Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τους σήκωσαν στον αέρα... Τι κρύβει η Απαγόρευση των δημοσιευμάτων της Τουρκίας ... Για την Έκρηξη στο Σουνγκού; ( Video απο την Έκρηξη)

veteranos.gr_ Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πως 25 στρατιώτες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο. Στην ίδ...



veteranos.gr_ Το υπουργείο Εθνικής Αμύνης της Τουρκίας ανακοίνωσε πως 25 στρατιώτες νοσηλεύονται σοβαρά τραυματίες στο νοσοκομείο. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται πως 7 στρατιώτες αγνοούνται ακόμη !!

Εντύπωση προκάλεσε πως το Πρωτοδικείο του Σέμντινλι, αποφάσισε απαγόρευση δημοσιευμάτων σχετικά με την έκρηξη στην βάση του λόφου Σουνγκού.




Βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο από την έκρηξη, δείχνει την σφοδρότητα της. Στο βίντεο ακούγεται μια φωνή να λέει ¨αδερφέ δεν ξέρουμε πόσο μπαρούτι έμεινε, και αν έσκασαν σφαίρες¨. Στον ισοπεδωμένο από την έκρηξη χώρο ακούγεται μια άλλη φωνή να λέει ¨υπάρχει κανείς; ¨.

Η νομαρχία του Χακκάρι υποστήριξε πως η έκρηξη οφείλεται σε ελαττωματικά πυρομαχικά!!! Αυτή η πληροφορία δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές.

Η νομαρχία αρκέστηκε να αναφέρει πως ¨Στρατιωτικό προσωπικό μας λόγω της έκρηξης τραυματίστηκε¨, χωρίς να δίνει αριθμό.

Αλλά αν δούμε τη σφοδρότητα της έκρηξης είναι (Φύσει αδύνατο αυτό να συνέβη από «Ελαττωματική Οβίδα Πυροβολικού )την στιγμή της Πυροδότησης …Όπως ανέφεραν Τουρκικές Κυβερνητικές πηγές

Οι Τουρκικές πηγές έκαναν λόγο σε έκρηξη σε Πεδίο Βολής και ασκήσεων που όμως από το video αυτό διαψεύδεται , αφού όπως φαίνεται η έκρηξη έγινε σε λόφο του Σουνγκού;


Στην συγκεκριμένη περιοχή έντονη είναι η δράση των Κούρδων ανταρτών του HPG. Το τι και που πραγματικά συνέβη και σε τι οφείλεται η έκρηξη θα φανεί τις επόμενες μέρες.