Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έπιασαν τον εμπρηστή του αστυνομικού τμήματος Θήβας... Προσπάθησε για δεύτερη φορά να το κάψει...

Μοιραία λάθη έκανε ο εμπρηστής που αποπειράθηκε να πυρπολήσει για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες το κτίριο όπου στεγάζονται η υποδιεύθυ...


Μοιραία λάθη έκανε ο εμπρηστής που αποπειράθηκε να πυρπολήσει για δεύτερη φορά μέσα σε δυο εβδομάδες το κτίριο όπου στεγάζονται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας και το αστυνομικό τμήμα της Θήβας!

Εκτέθηκε σε κάμερες ασφαλείας, ενώ άφησε πίσω του και ίχνη που οδήγησαν στη σύλληψή του.




Πρόκειται για έναν 48χρονο κάτοικο χωριού της Θήβας, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Ασφάλειας το απόγευμα της Πέμπτης, καθώς είχε ταυτοποιηθεί από τα δακτυλικά του αποτυπώματα στα πώματα από δύο μπιτόνια με βενζίνη που βρέθηκαν στον τόπο της τελευταίας επίθεσης, τα μεσάνυχτα της Τετάρτης. Όπως αποδείχθηκε, τα είχε χρησιμοποιήσει για να φτιάξει τη μολότοφ την οποία πέταξε στην πίσω πλευρά του κτιρίου, βάζοντας φωτιά σε ένα περιπολικό που υπέστη σοβαρές ζημιές.

Στο πλαίσιο της έρευνας, οι αστυνομικοί εξασφάλισαν και βίντεο που απεικόνιζε τον 48χρονο να απομακρύνεται από τον χώρο. Έτσι, όταν τον προσήγαν για ανάκριση, «έσπασε» και ομολόγησε όχι μόνο τον εμπρησμό του περιπολικού, αλλά και την προηγούμενη απόπειρά του στις 14 Νοεμβρίου, πάλι από την πίσω πλευρά του κτιρίου! Όμως, τότε ο αυτοσχέδιος εμπρηστικός μηχανισμός δεν ανεφλέγη. Σήμερα, ο δράστης θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών με την κατηγορία του εμπρησμού κατ’ εξακολούθηση.