Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Χυδαίος ακόμα και τη μέρα της κηδείας ο πρωθυπουργός-νονός της Αλβανίας

Νέα προσπάθεια να ρίξει λάδι στην φωτιά από τον Έντι Ράμα που απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Facebook προχώρησε σε νέα επίθεση εναντίον όσ...


Νέα προσπάθεια να ρίξει λάδι στην φωτιά από τον Έντι Ράμα που απαντώντας σε σχόλιο χρήστη του Facebook προχώρησε σε νέα επίθεση εναντίον όσων ύψωσαν σήμερα ελληνικές σημαίες και συνόδεψαν σε κλίμα θλίψης και έντασης τον Κωνσταντίνο Κατσίφα στην τελευταία του κατοικία.

ΠΗΓΗ: LIBERAL





Αντί λοιπόν η Αλβανική κυβέρνηση και ο ίδιος ο Ράμα να ζητήσουν συγγνώμη για τα όσα διαδραματίσθηκαν από την Κυριακή της 28ης Οκτωβρίου επιχειρεί να βγει στην αντεπίθεση με σχόλια που απλώς ερεθίζουν το εθνικιστικό φρόνημα και στις δυο πλευρές των συνόρων, ενώ προσβάλει τους απλούς πολίτες που πένθησαν ειρηνικά τον θάνατο του Κατσίφα.

Οι προκλητικές και εμπρηστικές δηλώσεις Ραμα έγιναν, ενώ η Αθήνα κρατά χαμηλούς τόνους και μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στον Alpha απέφυγε κάθε σχόλιο αρνητικό για την Αλβανία σε σχέση με το επεισόδιο των Βουλιαράτων που στοίχισε την ζωή του Κατσίφα κάτω από ακόμη αδιευκρίνιστες συνθήκες



Ένας πολίτης έγραψε σήμερα στο πρωθυπουργός Ράμα στο Facebook, για την κηδεία σήμερα στους Βουλιαράτες ότι «ήρθαν οι Έλληνες και μας προκάλεσαν και ζητά από τον Π/Θ να “τους βάλει στη θέση τους”».

Πολίτης: Παρέμβετε διότι ντροπιαστήκαμε, έρχονται οι Έλληνες και μας προκαλούν, βάλτε τους στη θέση τους και δείξτε τους τις αξίες μας.

Ράμα: Οι αξίες μας είναι ακριβώς εκείνες που κακώς κάποιοι εκλαμβάνουν ως αδυναμία. Το κράτος μας δεν μάχεται ούτε με φέρετρα και ούτε με προβοκάτορες κηδειών. Εκείνος που ήρθε να προκαλέσει, μπήκε, ντρόπιασε τον εαυτό του και τη σημαία του και έφυγε.






Πατριωτισμός δεν σημαίνει να μισείς τον άλλον και τη γλώσσα του, αλλά να αγαπάς τη χώρα και τη γλώσσα σου. Και εσείς όμως μην χρησιμοποιείτε τον όρο «Greku» διότι είναι εξίσου αηδιαστικό όσο όταν στην άλλη πλευρά χρησιμοποιούν τη λέξη «shqiptari!».

Η ελληνική μειονότητα, οι καλοί άνθρωποι της Μειονότητας στους Βουλιαράτες, δεν είναι «greku», αλλά πολίτες της Αλβανίας. Μην ανησυχείτε, η Αλβανία δεν «ντροπιάζεται» από ορισμένους άξεστους, που ζουν σαν ύαινες και φωνάζουν σαν κοράκια.

Άθλιοι που βεβηλώνουν το νεκρό που δήθεν σέβονται, και μειώνουν την αξιοπρέπεια της σημαίας του έθνους τους, που έδωσε πολλά στην ανθρωπότητα, ενός λαού που δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι ποτέ εχθρός μας, μιας χώρας όπου οι Αλβανοί βρήκαν στέγη, το ίδιο όπως βρήκαν στέγη οι Έλληνες σε μας. Η χώρα τους, όπως κάθε άλλη χώρα, έχει την ατυχία να έχει τους δικούς της χοίρους και γαϊδούρια».