Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ... ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟΥ... Τουρκικά ΜΜΕ: «Ελληνικό πολεμικό πλοίο παραβίασε τα τουρκικά χωρικά ύδατα»... ΕΙΧΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΕΣΣΟ ΛΕΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ... ΒΙΝΤΕΟ

Το περιστατικό, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, συνέβη στα ανοιχτά της Εφέσου, στην περιοχή Γκιουζέλτσαμλί, μπροστά από το νησί Μπαϊράκ. ...


Το περιστατικό, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, συνέβη στα ανοιχτά της Εφέσου, στην περιοχή Γκιουζέλτσαμλί, μπροστά από το νησί Μπαϊράκ.

Η τουρκική «εκδοχή» αναφέρει πως το ελληνικό πλοίο φέρεται να εισήλθε στα τουρκικά χωρικά ύδατα με αποτέλεσμα να δεχθεί προειδοποιήσεις στα αγγλικά από την τουρκική Ακτοφυλακή, η οποία του ζήτησε να απομακρυνθεί από την περιοχή.




Το ελληνικό πλοίο φέρεται να μην συμμορφώθηκε στην προειδοποίηση και τότε το σκάφος της Ακτοφυλακής πλησίασε, με σκοπό να προειδοποιήσει εκ του σύνεγγυς. Στη συνέχεια το ελληνικό πολεμικό πλοίο φέρεται να αποχώρησε από τα τουρκικά ύδατα.

Φυσικά κυκλοφόρησε και βίντεο όπου φαίνεται ένα πολεμικό πλοίο να πλέει στη θάλασσα, μετά πέφτουν νέα πλάνα με ένα πολεμικό πλοίο να πλέει πλησίον μιας ακτογραμμής και στη συνέχεια ένα τουρκικό σκάφος εμφανίζεται και κατευθύνεται προς το πλοίο.

Το πιο πιθανό είναι πως πρόκειται για προϊόν μοντάζ καθώς τα πλάνα είναι ασύνδετα.