Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μα είναι σοβαρά πράματα αυτά...;;; Ο άλλος πέθανε γιατί έβαλε υπερβολική δόση σιλικόνης στα γεννητικά του όργανα του ως μέρος ενός σεξουαλικού παιχνιδιού

Μία απίστευτη πράξη του κόστισε την ίδια του τη ζωή. Ο 28χρονος Τζακ Τσάπμαν από το Σιάτλ των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο αφού έβαλε μεγάλη...


Μία απίστευτη πράξη του κόστισε την ίδια του τη ζωή. Ο 28χρονος Τζακ Τσάπμαν από το Σιάτλ των ΗΠΑ βρήκε τραγικό θάνατο αφού έβαλε μεγάλη ποσότητα του υλικού σε υγρή μορφή στα γεννητικά του όργανα.




Και το παράδοξο είναι ότι αυτό το έκανε ως μέρος ενός σεξουαλικού παιχνιδιού. Το πιστοποιητικό θανάτου του 28χρονου αναφερόταν στο «Σύνδρομο Έγχυσης Σιλικόνης» ως μία από τις τέσσερις αιτίες θανάτου, καθώς και τρία προβλήματα υγεία που σχετίζονταν με το αναπνευστικό του και προκάλεσαν αιμορραγία στους πνεύμονές του.






Ήταν γνωστός και ως Tank Hafertepen, ήταν από την Αυστραλία και είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες με τα αυξημένα σε μέγεθος γεννητικά του όργανα.

Έχουν καταγραφεί αρκετοί θάνατοι από έγχυση σιλικόνης στους γλουτούς, πόσο μάλλον για έγχυση σε γεννητικά όργανα.

Ο Τσάπμαν διατηρούσε μια ομοφυλοφιλική σχέση αφέντη-σκλάβου στην ομοφυλοφιλική κοινότητα του Σαν Φρανσίσκο, πριν μετακομίσει στο Σιάτλ.