Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αναταραχή στα Σκόπια! ΑΓΝΟΥΜΕΝΟΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΚΣΙ...!!! Τον ψάχνουν εδώ και τρείς μέρες να τον βάλουν φυλακή και... ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ...!!!

Τρίτη ημέρα σήμερα από την εξαφάνιση του Νίκολα Γκρούεφσκι από τη δημοσιότητα. Δεν εμφανίσθηκε ούτε σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής ...


Τρίτη ημέρα σήμερα από την εξαφάνιση του Νίκολα Γκρούεφσκι από τη δημοσιότητα. Δεν εμφανίσθηκε ούτε σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Συνταγματικών Υποθέσεων.




Ούτε χθες, ούτε την Παρασκευή, δεν τον βρήκε ο δικαστικός επιμελητής για να του επιδώσει την απόφαση για την απόρριψη της ένστασής του για παράταση της εντολής για τη φυλάκισή του.

Οι δικαστικές αρχές δήλωσαν ότι θα συνεχίσουν τις προσπάθειες για την παράδοση της απόφασης στον πρώην πρωθυπουργό των Σκοπίων, ώστε να αρχίσει η έκτιση της ποινής φυλάκισης των δύο ετών που του επιβλήθηκε από την Ειδική Εισαγγελία.

Η υπόθεση της κατάχρησης για μια θωρακισμένη μερσεντές αξίας 600 χιλιάδων ευρώ από τον πρώην πρωθυπουργό είναι μία από τις υποθέσεις διαφθοράς που κατηγορείται.

Gazetaexpress.com

--
The Hellenic Information Team