Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Μαρτυρία! Προκλητική συμπεριφορά και πάνω από 25 προσαγωγές καταγγέλλει Έλληνας ομογενής! Μας έκαναν ψυχολογικό πόλεμο!

Έντονη ήταν η προκλητικότητα της αλβανικής αστυνομίας στα σύνορα με τους ανθρώπους που ήθελαν να παρευρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίν...


Έντονη ήταν η προκλητικότητα της αλβανικής αστυνομίας στα σύνορα με τους ανθρώπους που ήθελαν να παρευρεθούν στην κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά και σε πολίτες που ήθελαν απλά να ταξιδέψουν στην γειτονική χώρα, σύμφωνα με καταγγελία ομογενή που προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να περάσει στην Αλβανία!




Συγκλονιστική είναι η περιγραφή ενός ομογενή άνδρα στο newsit που αντιμετώπισε τεράστια προβλήματα όταν θέλησε να περάσει στην Αλβανία να δει τους γονείς του.

Οι αλβανικές αρχές τον σταμάτησαν χωρίς λόγο και ύστερα από εξονυχιστικούς ελέγχους και ψυχολογικό πόλεμο, δεν τον άφησαν να περάσει στην Αλβανία και τον γύρισαν πίσω.

Σύμφωνα με την μαρτυρία οι αλβανική αστυνομία έκανε τουλάχιστον 25 προσαγωγές ατόμων που θέλησαν να πάνε στην κηδεία και ύστερα από απειλές και ψυχολογικό πόλεμο τους έστειλαν πίσω στην Ελλάδα.

Μάλιστα όπως μας λέει χαρακτηριστικά έγδυσαν στην κυριολεξία έναν κύπριο υπήκοο ο οποίος φορούσε μια χακί μπλούζα.

Ο ομογενής μίλησε στο newsit για τα όσα έζησε στα ελληνοαλβανική σύνορα και συγκλονίζει: Όλοι πηγαίναμε φιλήσυχα και ειρηνικά, δεν είχε κανένας καμία κακή διάθεση. Εγώ έτυχε να είμαι με αμάξι πιο μπροστά από το λεωφορείο, ήμουν συνοδεία του λεωφορείου, μπροστά δηλαδή, καθοδηγούσα το λεωφορείο. Όταν πάω στο γκισέ , δίνω την ταυτότητά μου, μόλις την βλέπει φωνάζει δύο αστυνομικούς και λέει “Πάρτε τον αυτόν”.