Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ - Ντοκουμέντο από το 2008...!!! ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Ούτε ένας νεκρός δεν υπήρξε στο Πολυτεχνείο!..

Ο «Στόχος» παρουσιάζει σήμερα ένα βίντεο από τα παλιά (2008), τότε που ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ...


Ο «Στόχος» παρουσιάζει σήμερα ένα βίντεο από τα παλιά (2008), τότε που ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης ήταν βουλευτής του ΛΑΟΣ και έκανε εκπομπές κάθε απόγευμα στο κανάλι «Blue-Sky».




Όπως θα δείτε, ο 36χρονος τότε Άδωνις δηλώνει στην κάμερα πως μέσα στο Πολυτεχνείο ΔΕΝ υπήρξε ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΝΕΚΡΟΣ κι ότι όλη η ιστορία του Πολυτεχνείου είναι ένα μεγάλο παραμύθι της Αριστεράς, «ο ιδρυτικός πολιτικός μύθος της Ιδεολογικής Κυριαρχίας της Αριστεράς στην Ελλάδα», όπως λέει επί λέξει!..

Αμέσως μετά, ο Άδωνις αναφέρεται στο Πόρισμα Τσεβά, αλλά και στην έρευνα που είχε διατάξει επί μακαρίτη Αβέρωφ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας του «Εθνάρχη» Καραμανλή για να βρεθούν οι νεκροί φοιτητές, ώστε να δώσει το Κράτος αμοιβή εις τους συγγενείς τους: «ΔΕΝ ΕΥΡΕΘΗ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ», λέει χαρακτηριστικά ο Άδωνις!..

Αμέσως μετά, ο Άδωνις εξηγεί πώς φιάχτηκε ο περίφημος κατάλογος των 88 νεκρών του Πολυτεχνείου που κυκλοφορεί από τότε: Πήγαν και βρήκαν όσους πέθαναν εκείνες τις ημέρες στα διάφορα νοσοκομεία της Αθήνας και τους ονόμασαν «Νεκρούς του Πολυτεχνείου»!..

Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ρωτάει τον Άδωνι Γεωργιάδη; Προσυπογράφει σήμερα, ως αντιπρόεδρος της Ν.Δ. τα όσα έλεγε το 2008 ως βουλευτής του ΛΑΟΣ;