Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Έχουν ξαμολυθεί οι σλαβόψυχοι και προπαγανδίζουν κατά της Πατρίδας μας «Οι Μακεδόνες έλληνες χωρίς δικαιώματα» φωνάζει η περιβόητη Ευγενία Νατσουλίδου

Το νέο… αστέρι της γυφτοσκοπιανής προπαγάνδας δεν είναι άλλο από την Ευγενία Νατσουλίδου, της οποίας τα καμώματα διαβάζετε συχνά πυκνά α...


Το νέο… αστέρι της γυφτοσκοπιανής προπαγάνδας δεν είναι άλλο από την Ευγενία Νατσουλίδου, της οποίας τα καμώματα διαβάζετε συχνά πυκνά από τις σελίδες του «Στόχου». Η λεγάμενη λοιπόν έσπευσε να δώσει ακόμη μια συνέντευξη, για να χύσει το δηλητήριό της κατά της Πατρίδας ΜΑΣ και να προπαγανδίσει τις ανιστόρητες ονειρώξεις των «γειτόνων». Με την ευκαιρία του φεστιβάλ Vicino / Lontano (Κοντά/Μακριά) που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Udine, το ARLeF (Agjenzie Regional pe Lenghe Furlane) συνάντησε την Νατσουλίδου, η οποία και δεν έχασε την ευκαιρία να προωθήσει την ανθελληνική προπαγάνδα.




Μάλιστα είχε το θράσος να πει ότι «στις επαρχίες του βόρειου τμήματος της ελληνικής Μακεδονίας, που συνορεύουν με το κράτος της Μακεδονίας και τη νοτιοδυτική Βουλγαρία, είναι πολυάριθμοι (σ.σ.: εννοεί οι «Μακεδόνες»!) και σε μερικούς δήμους είναι η πλειοψηφία των κατοίκων. Από αυτούς τους Μακεδόνες, μόνο οι ηλικιακά από σαράντα ετών και άνω μιλούν μια διάλεκτο της μακεδονικής γλώσσας. Μεταξύ αυτής της ομάδας υπάρχουν Μακεδόνες που, αν και μιλούν τη γλώσσα και διατηρούν πολλά άλλα χαρακτηριστικά της μακεδονικής εθνοτικής ομάδας, δηλώνουν εθνοτικά έλληνες για λόγους προσωπικών συμφερόντων»!
Είναι δε τόσο καταπιεσμένοι η Νατσουλίδου και οι εγκάθετοι της σλάβικης προπαγάνδας που «δεν υπάρχουν εργαλεία που να μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να κρατήσουν ζωντανή τη μακεδονική γλώσσα και πολιτισμό στην Ελλάδα. Οι λίγες προσπάθειες που βλέπουμε κατά καιρούς είναι μόνο ένα είδος ενστικτώδους εξέγερσης ενάντια στην πίεση του ελληνικού κράτους να καταστείλει οποιαδήποτε έκφραση που δεν θεωρείται σωστή και «εθνική» και περιορίζεται σε φεστιβάλ στα μακεδονικά χωριά όπου οι χοροί, ειδικά τα λαϊκά τραγούδια στα μακεδονικά, είναι η υψηλότερη έκφραση της εθνικής ταυτότητας. Οτιδήποτε εκτός της κρατικής γραμμής θεωρείται αντι-εθνικό και ότι αποτελεί κίνδυνο για τη χώρα»!

Και μέσα σε όλα τα γνωστά παραμύθια, παραδέχεται ουσιαστικά πως την ύπαρξή τους αναβάθμισε το… σοσιαληστικό ΠΑΣΟΚ όταν ανέλαβε την εξουσία το ’80: «Μετά τον εμφύλιο πόλεμο (1946-1949) και την έξοδο χιλιάδων Μακεδόνων από τις πατρίδες τους, συμπεριλαμβανομένων περισσότερων από 30.000 παιδιών χωρίς τους γονείς τους, στους οποίους η Ελλάδα απαγορεύει τον επαναπατρισμό, τα πράγματα βελτιώθηκαν σε ορισμένους τομείς: για παράδειγμα, δεν είναι πλέον απαγορευμένο να μιλούν τη μακεδονική γλώσσα, αλλά όσοι την μιλούσαν δημόσια δέχονταν επίπληξη ή ακόμα και απειλές από την αστυνομία ή και από «πατριώτες» συμπολίτες με φράσεις όπως: «Γιατί μιλάτε βουλγαρικά; Αν θέλετε να μιλάτε βουλγαρικά, να πάτε στη Βουλγαρία ... ". Αυτό ισχύει και στις μέρες μας, όχι πλέον με τη συμμετοχή κρατικών αρχών όπως η αστυνομία κλπ., Αλλά από «πατριώτες » που έχουν την υποστήριξη των μέσων ενημέρωσης, της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας και διαφόρων πολιτικών κύκλων. Και δεν μας αποκαλούν πλέον Βούλγαρους, αλλά Σκοπιανούς ή Φιλοσκοπιανούς (εννοώντας τους πολίτες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, χρησιμοποιώντας το όνομα της πρωτεύουσας του Μακεδονικού κράτους ως εθνικό όνομα, απλά και μόνο επειδή δεν θέλουν να προφέρουν τη λέξη Μακεδονία!). Μέχρι το 1980, οι Μακεδόνες δημόσιοι υπάλληλοι ήταν σπάνιοι και μόνο αυτοί που ήταν πιστοί στο ελληνικό κράτος και που τους χρησιμοποιούσε για να περάσουν την αντι-μακεδονική προπαγάνδα του μέσω διάφορων εκφοβισμών που αυτοί οι άνθρωποι μετέδιδαν στην μακεδονική τους κοινότητα. Αυτό ισχύει ακόμα και σήμερα»!

Τα όσα ισχυρίζεται η λεγάμενη και οι όμοιοί της, και μάλιστα εντός των έως τώρα απελευθερωμένων εδαφών μας, αποδεικνύουν περίτρανα τι έχουν κατά νου και βέβαια δεν είναι το να ζήσουμε ειρηνικά και αρμονικά σαν καλοί γείτονες, όπως διαφημίζουν τα εγχώρια παπαγαλάκια της προόδου και της προδοσίας. Εφημερίδα "Στόχος"