Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ...!! Με δελτίου τύπου ο ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κατακεραυνώνει το επαίσχυντο προσύμφωνο των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ.

Με δελτίου τύπου ο Ο.Σ.Θεσσαλονίκης κατακεραυνώνει το επαίσχυντο προσύμφωνο των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ. Τηρώντας σταθερά και αδ...



Με δελτίου τύπου ο Ο.Σ.Θεσσαλονίκης κατακεραυνώνει το επαίσχυντο προσύμφωνο των Πρεσπών μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ. Τηρώντας σταθερά και αδιαμφισβήτητα μία ξεκάθαρη πατριωτική στάση δεν αφήνει περιθώρια παρερμηνιών. Διαβάστε παρακάτω το σχετικό δελτίο που ανακοινώθηκε:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΊΚΗΣ




Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, κατά την συνεδρίαση του της 9ης Ιουλίου 2018, καταδικάζει και απορρίπτει το περιεχόμενο του υπογραφέντος προσυμφώνου μεταξύ των κυβερνήσεων Ελλάδος και Σκοπίων στις Πρέσπες, καθώς και την διαδικασία που ακολουθήθηκε, αγνοώντας την βούληση του Ελληνικού Λαού και παρακάμπτοντας, απαγορεύοντας και καταστέλλοντας κάθε δυνατότητα έκφρασης του.

Θεωρούμε απαράδεκτο εκ μέρους της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και των όποιων κρυφών και φανερών, εγχωρίων και ξένων υποστηρικτών και υποκινητών της , το ξεπούλημα της Ιστορίας, της Εθνικής ταυτότητας, του πολιτισμού και της γλώσσας της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους σφετεριστές Σλάβους γείτονες.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με περισσή ξεδιαντροπιά και θράσος κουρελιάζει την περηφάνια του Ελληνικού Λαού, μηδενίζει τους αγώνες και τις αιματηρές θυσίες των προγόνων μας για την απελευθέρωση της Μακεδονίας, προσβάλλει την Εθνική μας υπόσταση και καταργεί το Δημοκρατικό πολίτευμα, επιβάλλοντας με το έτσι θέλω τις διχαστικές πολιτικές της και θεωρώντας «Εθνίκια», φασίστες, τραμπούκους και παρακρατικούς όλους όσους τολμούν να έχουν αντίθετη άποψη από αυτή του καθεστώτος. Ταυτόχρονα και χωρίς αναστολές, με ψέματα και φοβέρες, με ξύλο και βία εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, προσπαθεί να διαιρέσει τον Ελληνικό Λαό και να πείσει ένα μέρος του, ότι η συμφωνία αυτή είναι ότι καλύτερο θα μπορούσε ποτέ να πετύχει Ελληνική κυβέρνηση.

Δεν υπάρχει χειρότερη μορφή ολοκληρωτισμού από το να θεωρεί κανείς όλους όσους διαφωνούν μαζί του φασίστες, εθνικιστές, προβοκάτορες και επικίνδυνους για την καθεστηκυία τάξη, που εκπροσωπείται από μια κατ’ όνομα αριστερή κυβέρνηση, η οποία κυβερνά χωρίς να έχει πια την δεδηλωμένη και που έρχεται σε απόλυτη αντίθεση με το 85% των πολιτών στο συγκεκριμένο θέμα

Είναι πλέον απορίας άξιον αλλά και ύποπτο γιατί η κυβέρνηση των Αθηνών εμμένει σε μια προδοτική πολιτική, γιατί βιάζεται να κλείσει ένα τόσο μείζον Εθνικό μας θέμα τόσο γρήγορα, τόσο πρόχειρα και τόσο ταπεινωτικά; Γιατί υποτάσσεται αμαχητί στις ορέξεις και στις επιβουλές των Σκοπίων; Γιατί προασπίζεται τα συμφέροντα των Σκοπιανών; Τι ιστορικά γραμμάτια πληρώνει στους Σλάβους και τι προσωπικά συμφέροντα εξυπηρετούνται; Τι είναι αυτό που μπορεί να στρέψει μια εκλεγμένη Κυβέρνηση εναντίον του ίδιου της του Λαού, εναντίον της Ιστορίας ενός ένδοξου και ηρωικού τμήματος της Ελληνικής επικράτειας, εναντίον της ίδιας της Εθνικής της ακεραιότητας και κυριαρχίας, εναντίον της ίδιας της υπόστασης του Ελληνικού Έθνους;

Ζητούμε άμεσα απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα και δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε ότι οι λόγοι είναι το κομματικό, το προσωπικό, το κοντόφθαλμο συμφέρον, ή ακόμη ότι η σημερινή Κυβέρνηση των Αθηνών εκδικείται το παγκοσμίως ένδοξο και 3500 χιλιάδων ετών ιστορικό παρελθόν της Μακεδονίας του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Απαιτούμε λοιπόν την ακύρωση του ταπεινωτικού και εξευτελιστικού για τον Ελληνικό Λαό προσυμφώνου των Πρεσπών, προειδοποιούμε τους Έλληνες κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους να μην τολμήσουν να επικυρώσουν με την ψήφο τους ένα τέτοιο αισχρό και απαράδεκτο κείμενο και ζητούμε την διεξαγωγή Δημοψηφίσματος, με ξεκάθαρη διατύπωση, με Δημοκρατική και έντιμη διαδικασία, χωρίς παρεμβάσεις και στρεβλώσεις.

Η ιστορική αυτή απόφαση πρέπει να παρθεί απ’ ευθείας από τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και μόνον από αυτόν και όχι από μια κυβέρνηση μειοψηφίας, που στηρίζεται στον πολιτικό τυχοδιωκτισμό και σε πολιτικούς καρεκλοκενταύρους.