Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ανησυχούν οι Βορειοηπειρώτες! Ανθελληνικό παραλήρημα στην Αλβανία μετά το δημοσίευμα του Δημ. Τάκη

Ακροδεξιοί, αλβανοτσάμηδες και τουρκοπράκτορες παραληρούν στην Αλβανίαμετά τις δήθεν αποκαλύψεις του Δημήτρη Τάκη στην ιστοσελίδα iefimerid...


Ακροδεξιοί, αλβανοτσάμηδες και τουρκοπράκτορες παραληρούν στην Αλβανίαμετά τις δήθεν αποκαλύψεις του Δημήτρη Τάκη στην ιστοσελίδα iefimerida για τα «μυστικά κονδύλια» του ΥΠΕΞ. Σύμφωνα με την κατάπτυστη ανάρτηση του iefimerida, η οποία στην περίπτωση που ισχύει συνιστά αποκάλυψη εθνικών μυστικών, το υπουργείο Εξωτερικών χρηματοδότησε δημοσιογράφους ή ΜΜΕ στην Αλβανία και στην ΠΓΔΜ, για την προώθηση ελληνικών εθνικών θέσεων.





Το ανεύθυνο δημοσίευμα του iefimerida με την υπογραφή του Δημήτρη Τάκη έδωσε αφορμή στους πιο σκληρούς Αλβανούς εθνικιστές και ισλαμιστές τουρκοπράκτορες να ξεσαλώσουν με δημοσιεύματα κατά της Ελλάδας στην Αλβανία, δημιουργώντας έντονα αρνητικό κλίμα, ενώ πηγές της ελληνικής εθνικής μειονότητας στη χώρα εκφράζουν την ανησυχία τους ότι το νέο ανθελληνικό παραλήρημα, εξαιτίας των «αποκαλύψεων» του Δημ. Τάκη στο iefimerida, μπορεί να κινητοποιήσει ισλαμιστές και εθνικιστές ενάντια στους Έλληνες της Βόρειας Ηπείρου, ιδίως κατά «εύκολων στόχων» όπως γερόντων που ζουν σε απομακρυσμένα χωριά.
Η ανευθυνότητα του iefimerida δυστυχώς έρχεται να επιβεβαιώσει τη διαχρονική θέση του TRIBUNE, ότι δηλαδή τα εθνικά θέματα δεν πρέπει να αποτελούν πεδίο μικροπολιτικών συγκρούσεων και ότι τα απόρρητα του ελληνικού κράτους υπάρχει λόγος που χαρακτηρίζονται ως τέτοια. Για αυτό και ο νομοθέτης προβλέπει ότι όποιος αποκαλύπτει απόρρητα διώκεται.
Ακολουθούν οι συνέπειες της ανευθυνότητας και της χυδαιότητας του iefimerida, όπως μας τα έστειλαν πηγές μας από τη Βόρεια Ήπειρο, έντονα ανήσυχες και οργισμένες με τους εθνικά ανεύθυνους δημοσιογραφίσκους των Αθηνών.

Η ιστοσελίδα 27.al, επίσημη των ισλαμιστών τσάμιδων του PDIU, οι οποίοι στο παρελθόν έχουν κατηγορηθεί ότι χρηματοδοτούνται από τα «μυστικά κονδύλια» της Τουρκίας, μιλά για δικαίωση του ηγέτη των τσάμιδων Ιντρίζι, που είχε καταγγείλει από τον Ιανουάριο ότι η Ελλάδα χρηματοδοτεί ΜΜΕ για να αποσιωπούν το «τσάμικο».
Το τσάμικο δημοσίευμα εδώ: Shpëtim Idrizi paralajmëroi blerjen e mediave nga Greqia, që në janar
Ο τηλεοπτικός σταθμός Top Channel (με την μεγαλύτερη τηλεθέαση) που πρόσκειται στο καθεστώς του Έντι Ράμα, επίσης έκανε πάρτι με δημοσίευμα του iefimerida ότι δήθεν η Ελλάδα χρηματοδοτεί με μυστικά κονδύλια αλβανικά ΜΜΕ:




Σε ιστοσελίδες αφήνονται υπονοούμενα ότι δήθεν έχουν ριχτεί κεφάλαια από τα μυστικά κονδύλια για να χτιστούν ξενοδοχεία στον «νότο της Αλβανίας», δηλαδή στη Βόρεια Ήπειρο.
Δηλαδή, δημιουργούν κλίμα ότι όποιος Βορειοηπειρώτης χτίζει ένα ξενώνα ή ενοικιαζόμενα δωμάτια τον χρηματοδότησε το υπουργείο Εξωτερικών, διότι στόχος των Αλβανών εργολάβων είναι να πάρουν τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών.
Πάνω σε αυτό, πηγή μας από τη Χειμάρρα σχολίασε: «Τους έδωσαν βούτυρο στο ψωμί για να ξεκινήσει νέος διωγμός και κλίμα τρομοκρατίας εις βάρος των Βορειοηπειρωτών!».
Την ίδια προπαγάνδα αναπαράγει και ο τηλεοπτικός σταθμός Report Tv του Ιταλού Carlo Bollino: Report Tv-Athina financon me miliona euro media dhe gazetarë shqiptarë
Οι περισσότεροι σταθμοί, εφημερίδες και ιστοσελίδες αναφέρονται επίσης σε μέγα σκάνδαλο που διέπραξε η Ελλάδα για να πάρει τη θάλασσα, δηλαδή την ΑΟΖ. Με το θέμα ασχολείται και η albeu, ιστοσελίδα των φιλότουρκων ισλαμιστών.
Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών έχει διατάξει προκαταρκτική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας σε βαθμό κακουργήματος από το iefimerida, το οποίο υποκρύπτει και κατηγορία περί κατασκοπείας.
Η έρευνα γίνεται με το άρθρο 146 του Ποινικού Κώδικα υπό τον τίτλο: «Παραβίαση μυστικών της Πολιτείας».
«Όποιος με πρόθεσή του και παράνομα παραδίδει ή αφήνει να περιέλθουν στην κατοχή ή τη γνώση άλλου έγγραφα, σχέδια ή άλλα πράγματα ή ειδήσεις που τα συμφέροντα της πολιτείας ή των συμμάχων της επιβάλλουν να τηρηθούν απόρρητα απέναντι σε ξένη κυβέρνηση, τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα ετών. Σε καιρό πολέμου ο υπαίτιος τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

https://www.tribune.gr/