Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πάνε Και Το Βαρβάκειο Για Φούντο;

63 ώρες κενά στο Πρότυπο Βαρβάκειο. Έμαθα ότι η Α Γυμνασίου δεν έχει κάνει ακόμα μαθηματικά. Βλέπεις έδωσαν εξετάσεις για να μπουν, Διάβασα...


63 ώρες κενά στο Πρότυπο Βαρβάκειο. Έμαθα ότι η Α Γυμνασίου δεν έχει κάνει ακόμα μαθηματικά. Βλέπεις έδωσαν εξετάσεις για να μπουν, Διάβασαν και πρέπει να τιμωρηθούν γιαυτό..Μπράβο στο ΠΟΤΑΜΙ που φέρνει το Θέμα στη Βουλή.






Μάλλον φταίνε οι γονείς που δεν έχουν ένα ρωμαλέο κίνημα γονέων. Ψηφίσατε και στηρίξατε ανθρώπους που μισούν παθολογικά την κοινωνία. Αυτό είναι όλο το κόλπο. Πολλοί συνεχίζετε να τους στηρίζετε. Ίσως γιατι και σεις μισείτε τους εαυτούς σας.





Με ανάρτηση του στο Facebook ο Σταύρος Θεοδωράκης αναρωτιέται για το «Βαρβάκειο», το διακεκριμένο δημόσιο σχολείο, που καλείται να αντιμετωπίσει τη νέα τάξη πραγμάτων αλλά και την οργή των γονιών των μαθητών, οι οποίοι απειλούν μεταξύ άλλων ακόμα και με μηνύσεις κατά της πολιτικής ηγεσίας.
Με ανάρτησή του και μία φωτογραφία από τα παλιά, ο επικεφαλής του Ποταμιού αναφέρει:
«Γνωστό το μένος κάποιων για τα πρότυπα και πειραματικά σχολεία. Αντί να προσπαθήσουμε να τα πληθύνουμε – αυτό τους πρότεινα στην Βουλή – αυτοί θέλουν να τα ισοπεδώσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ https://mhmadas.blogspot.com/2018/10/blog-post.html#more