Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πρέβεζα: Νέα ευρήματα στην τάφρο όπου βρέθηκε το κρανίο - Τα στοιχεία που «δείχνουν» την Αγγελική

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στη τάφρο που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας. Από νωρί...


Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας στη τάφρο που βρέθηκε το ανθρώπινο κρανίο, στη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Από νωρίς το πρωί άνδρες της αστυνομίας, με τη συμβολή ανδρών της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Πρέβεζας και της 5ης ΕΜΑΚ, ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή με τσουγκράνες και φτυάρια τους όγκους λάσπης που βγάζει σκαπτικό εργαλείο από την τάφρο.




Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν κάποια μικρά ευρήματα τα οποία τοποθετήθηκαν από την Ασφάλεια Πρέβεζας σε ειδικά σακουλάκια και θα σταλούν στον Ιατροδικαστή κ. Βουγιουκλάκη προς διερεύνηση, αν αποφανθεί πως ανήκουν σε ανθρώπινο σκελετό, θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά της Ασφάλειας Αθηνών για ταυτοποίηση.

Την ίδια ώρα ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης της όμορφης Αγγελικής Πεπόνη πριν από 8 ολόκληρα χρόνια, η οποία ήρθε στο «φως» μετά τον εντοπισμό του κρανίου στην τάφρο. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι το κρανίο κατά πάσα πιθανότητα ανήκει στην άτυχη Αγγελική.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ιωαννίνων έφτασε φάκελος από το Νοσοκομείο της Άρτας όπου είχε νοσηλευτεί μετά από ατύχημα στις 30 Δεκεμβρίου του 2009 η 25χρονη τότε Αγγελική.

Οι πληροφορίες που παρέχει ο φάκελος σχετικά με τα εργαστηριακά ευρήματα του Νοσοκομείου Άρτας ταυτοποιούνται πλήρως με τα αλλά ευρήματα του καθηγητή Βουγιουκλάκη, ισχυροποιώντας ακόμα περισσότερο τις υποψίες των Αρχών ότι το κρανίο ανήκει στην άτυχη Αγγελική.