Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Οργανώνονται και… ζυμώνονται στο «στρατόπεδο» Κοτζιά! Έκτακτη συνεδρίαση της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ»

Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» του Νίκου Κοτζιά πρόκειται να λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου μετά την...


Έκτακτη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης «ΠΡΑΤΤΩ» του Νίκου Κοτζιά πρόκειται να λάβει χώρα την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου μετά την παραίτηση του κ. Κοτζιά από τη θέση του ΥΠΕΞ.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Κοτζιάς είχε το απόγευμα της Τετάρτης, συνάντηση με την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ (και μέλος της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ) Γεωργία Γεννιά.





Στο τραπέζι της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας της κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, τίθεται εκ των πραγμάτων το θέμα στρατηγικής της κίνησης εφεξής και ειδικότερα, της συμμαχίας με το κυβερνών κόμμα, με τον Νίκο Κοτζιά να είναι διατεθειμένος να τραβήξει στα άκρα τη σύγκρουση με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, ενώ έξαλλος φέρεται να είναι και με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Σημειώνεται, πως η συνεργαζόμενη με τον ΣΥΡΙΖΑ κίνηση, διαθέτει 3 βουλευτές: Τον Νίκο Τόσκα, την Γεωργία Γεννιά και τον Νίκο Κοτζιά.



Σύμφωνα με πληροφορίες, στην σύσκεψη θα εξεταστεί μεταξύ άλλων και η μεθόδευση κατάθεσης πρότασης νόμου, σχετικά με την διαφάνεια των κονδυλίων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, στα πρότυπα των κονδυλίων του ΥΠΕΞ.

Ένα ζήτημα, το οποίο αποτέλεσε αφορμή για την «έκρηξη» στο υπουργικό συμβούλιο της Τρίτης και ακολούθησε η «σφαγή» Κοτζιά- Καμμένου.