Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ηλεκτρόνικο Πόλεμο κατά του BARBAROS έκανε η Φρεγάτα μας «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» λένε οι τούρκοι... Μας πάνε στον ΟΗΕ και στο ΝΑΤΟ να μας καταγγείλουν...!!

Το τουρκικό κανάλι 7 αναφέρει ότι «μόλις η ελληνική Φρεγάτα έστειλε προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου στο Barbaros απαιτώντας από το πλήρωμα ...


Το τουρκικό κανάλι 7 αναφέρει ότι «μόλις η ελληνική Φρεγάτα έστειλε προειδοποίηση μέσω ασυρμάτου στο Barbaros απαιτώντας από το πλήρωμα να εγκαταλείψει την περιοχή , ο καπετάνιος του Barbaros φέρεται να απάντησε ; « δεν θα εγκαταλείψω την περιοχή, διότι βρίσκομαι εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας».




«Τότε η Φρεγάτα Νικηφόρος διενήργησε επιχείρηση ηλεκτρονικού πολέμου πλησιάζοντας το τουρκικό σεισμογραφικό πλοίο και προσπάθησε να μπλοκάρει τις λειτουργίες των συσκευών του», αναφέρει το τουρκικό δημοσίευμα.

Η τουρκική φαντασία, η οποία φυσικά σκοπίμως «οργιάζει» μέσω του τύπου , συνεχίζει αναφέροντας ότι το πλήρωμα του Barbaros προκειμένου να μην προκληθούν ζημιές στις πανάκριβες συσκευές του που στοιχίζουν εκατομμύρια δολάρια, πήραν στροφή και αποχώρησαν από την περιοχή.

Μάλιστα τονίζει το τουρκικό κανάλι ότι το ελληνικό πολεμικό πλοίο κινήθηκε με «μεγάλη εχθρότητα, προκλητικά με σκοπό την παρενόχληση του τουρκικού σεισμογραφικού», και αυτές τις κινήσεις καταγράφηκαν από τα τουρκικά πολεμικά πλοία και θα δοθούν στα Ηνωμένα Έθνη και το ΝΑΤΟ, εάν χρειαστεί.