Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΡΓΗ...!!! Κάθαρμα πλάκωσε στο ξύλο 85χρονη γριούλα για να της αρπάξει βιβλιάρια καταθέσεων και 2.000 ευρώ!

Δράστης ένας 35χρονος. Αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητα της ά...


Δράστης ένας 35χρονος. Αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητα της άτυχης γυναίκας...
Εξιχνιάστηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών, η ληστεία που είχε διαπραχθεί πριν από δυο χρόνια στην Πάτρα. Δράστης είναι ένας 35χρονος, τα πλήρη στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί, από την έρευνα των αστυνομικών, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για διάπραξη ληστείας.





Ειδικότερα, ο 35χρονος το μεσημέρι της 27/11/2016, πήγε σε οικία 85χρονης στην Πάτρα και με το πρόσχημα της συντήρησης μπήκε μέσα στο σπίτι, όπου ασκώντας της σωματική βία, της αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, βιβλιάρια καταθέσεων, μια κάρτα ανάληψης χρημάτων και την ταυτότητά της.




Για την διερεύνηση του περιστατικού, διενεργήθηκε ενδελεχής έρευνα από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι αξιοποιώντας τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν και αξιοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία του 35χρονου. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του δράστη θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πατρών.