Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

T Ω Ρ Α...!!! Κλειστή η Σταδίου σε εξέλιξη συλλαλητήριο λαθρολάγνων «αντιφασιστών» και Λοατκι κοινοτήτων ΒΙΝΤΕΟ

newsit Αντιφασιστική πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, από διάφορες οργανώσεις, με κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια με τον φασ...


newsit Αντιφασιστική πορεία βρίσκεται σε εξέλιξη στο κέντρο της Αθήνας, από διάφορες οργανώσεις, με κεντρικό σύνθημα «φτάνει πια με τον φασισμό και τον ρατσισμό». Αφορμή για την συγκέντρωση είναι τα όσα διαδραματίστηκαν με ακροδεξιές ομάδες στο Κέμνιτς της Γερμανίας.




Παράλληλα οι συγκεντρωμένοι τονίζουν ότι στα πέντε χρόνια από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, καλλιτέχνες μαζί με τα συνδικάτα, τις κοινότητες μεταναστών και προσφύγων, τους φοιτητές, τις δημοτικές κινήσεις, την LGTBQ κοινότητα θα δώσουν δυναμικό παρών σε όλα τα συλλαλητήρια που πραγματοποιούνται σήμερα σε όλη την Ελλάδα, όπως στη Θεσσαλονίκη, στην Πάτρα, στα Χανιά, στα Γιάννενα, στο Ηράκλειο, στην Ξάνθη και στον Βόλο.

Κλειστή παραμένει η Σταδίου.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν πως «την ώρα που στην Ευρώπη η ακροδεξιά απειλή σηκώνει κεφάλι, πιάνουμε το νήμα των στο Κέμνιτς, το Μιλάνο και το Λονδίνο και μαζί παλεύουμε και βροντοφωνάζουμε: Δεν θα περάσει ο φασισμός, καλοδεχούμενοι οι πρόσφυγες! Είναι ώρα να ολοκληρωθεί η δίκη της Χρυσής Αυγής, να επιταχυνθεί για να φτάσουμε επιτέλους σε καταδίκη και φυλάκιση των νεοναζί δολοφόνων του Παύλου Φύσσα και του Σαχζάτ Λουκμάν.