Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Χωριs κομματαρχες, λογους, τζατζικια και σουβλακια...» Αληθειες και ψεμματα για το συλλαλητηριο οπωs δεν θα διαβασετε πουθενα

Γράφει ο Γιώργος Δεληγιαννίδης 1. Το συλλαλητηριο διοργανωσε ο ιδιοs o Ελληνικοs λαοs , χωριs κομματαρχεs , λογουs , τζατζικια και σου...


Γράφει ο Γιώργος Δεληγιαννίδης

1. Το συλλαλητηριο διοργανωσε ο ιδιοs o Ελληνικοs λαοs , χωριs κομματαρχεs , λογουs , τζατζικια και σουβλακια.

2. Η Ελληνικη αστυνομια λειτουργησε ωs κομματικοs στρατοs , σκορπωνταs τρομο στα παιδακια και γεροντεs..

3. Ειχαμε προγκρομ προσαγωγων ( ανω των 150 !!) απο την ασφαλεια (πριν το συλλαλητηριο) με σκοπο την τρομοκρατηση διοργανωτων . Εισεβαλε η αντιτρομοκρατικη σε εκκλησιεs , σπιτια σωματεια, ομαδεs διασωσηs ψαχνωνταs πολεμικο υλικο, αλλα βρηκε , κουταλια , πιρουνια και παπουτσια.




4. Οι αστυνομικοι των MAT πρεπει να βγαλουν το αστερι τηs Βεργιναs το μακαριζουν ,και αυτοι που φωναξαν το εμετικο "Βουλγαροι " να γινει αποταξη τουs. Το μονο που φοβουνται ειναι να χασουν την δουλιτσα τουs...Ο νομοs ειναι ο φοβοs τουs.

5. O αστυνομικοs διευθυντηs , πρεπει να περασει ΕΔΕ καθοτι απο την ανικανοτητα του θα οδηγουσε σε εμφυλιο πολεμο. Ζητησε να περασει η πορεια του ΠΑΜΕ μεσα απο τουs δεκαδεs χιλιαδων διαδηλωτων για την Μακεδονια , (Λεωφ. Νικηs) με πιθανη εξελιξη αγριεs συμπλοκεs. Προs απογοητευση του οι πατριωτικεσ δυναμειs εδειξαν απιστευτη ψυχραιμια και οταν διαπιστωσε δεν θα γινει μαχη, εστειλε το ΠΑΜΕ απο την κλασσικη πορεια που παει χρονια. Μαλιστα σκοπιμα ( ? ) ειπε αδυνατει να περιφρουρησει οταν μπει η μια πορεια στην αλλη γιατι δεν του εφταναν οι 6.000 αστυνομικοι.

6. Φωτεινη εξαιρεση αποτελει η ασφαλεια ανηλικων που φερθηκε με πολυ ανθρωπινο προσωπο στα παιδακια που ειχαν συλλαβει ταματ. Λειτουργησαν πρωτα σαν γονειs και μετα σαν αστυνομοι.

7. Το συλλαλητηριο πετυχε καθοτι το κλιμα τρομοκρατιαs δεν περασε , δεκαδεs χιλιαδεs διαδηλωσαν για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, η εικονα που δοθηκε ειναι μια χωρα αστυνομοκτρατουμενη που δεν μπορει να κυκλοφορησει ο προδοτηs πρωθυπουργοs τηs μονοs .

8. Ο λαοs δεν εχει διαθεση να παραχωρησει ουτε ενα εκκατοστο εδαφουs που ειναι ποτισμενο με το αιμα των παππουδων μαs γι αυτο ειχαμε δεκαδεs χιλιαδεs διαδηλωτεs που καμμια οργανωση δεν κατεβασε τετοιο πληθοs ποτε στην ΔΕΘ.

9. Οι επαγγελματιεs Μακεδονομαχοι απουσιαζαν καθοτι τουs πηρε χαμπαρι ο λαοs .

10. Η επομενη μαχη θα δοθει στα δικαστηρια εκει που το συστημα τρεμει.

11. Δεν υπηρχαν οι λαλιστατοι βο(υ)λευτεs των κοινοβουλευτικων κομματων οπωs στα προηγουμενα .
12. Εγινε με δολλαρια και οχι με ρουβλια απο πολιτιστικουs συλλογουs Μακεδονων με χρηματα που μαζευτηκαν απο το υστερημα κυριολεκτικα ανθρωπων. Γι αυτο δεν πρεπει ευκολα να κατηγορει καποιοs ανθρωπουs ομοσπονδιεs ,, συλλογουs - ειδικα παμμακεδονικεs- που τραβανε κουπι σε συνθηκεs οπωs οι ανω. Οι μονοι που στηριξαν επικοινωνιακα με ραδιοφωνικα/τηλεοπτικα σποτακια ηταν ο ομιλοs Μετροmedia (η γνωστη εφημεριδα Mετροσπορτ, Metropolιs και αλλα 3 ραδιο του ομιλου με σποτ και αφισα ολοσελιδη), το ραδιο focus θεσ/νικη και η τηλεοραση Alert tv που εδωσε εικονα σε αθηνα και επαρχια, και με αρθρα οι εφημεριδεs Πρωτο Θεμα, Στοχοs, Δημοκρατια. Ο εκδοτηs του Στοχου με αρθρα τηs τελευταιαs στιγμηs προλαβε καταστασειs ασκωνταs πιεση στον κρατικο μηχανισμο.

13. Νομοs και δικαιoσυνη δεν ειναι οι υπογραφεs για το ξεπουλημα τησ Μακεδονιαs, αλλα τα λογια του γερου του Μορια " Φωτια και τσεκουρι στουs προσκυνημενουs." !!

Αυτα τα λιγα..Κοινοποιηστε ελευθερα !

Ο Γιώρος Δεληγιαννίδης είναι Κωνσταντινοπολίτης κάτοικος Θεσσαλονίκης και των βασικών μελών της Οργανωτικής Επιτροπής για τα συλλαλητήρια.