Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ... Η Παπακώστα τρολάρει άγρια ΣΥΡΙΖΑ: O Τσίπρας εφαρμόζει πολιτικές της δικής μας παράταξης

Πονοκέφαλο θα έχει από αύριο το Μαξίμου και ο λόγος θα έχει ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Παπακώστα. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχωρεί την Κυρια...


Πονοκέφαλο θα έχει από αύριο το Μαξίμου και ο λόγος θα έχει ονοματεπώνυμο: Κατερίνα Παπακώστα. Σε μεγάλη συνέντευξη που παραχωρεί την Κυριακή στο Πρώτο Θέμα η υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κάνει τα πάντα να ανεβάσει το πολιτικό θερμόμετρο και σίγουρα για να δημιουργήσει πολλούς εχθρούς μέσα στην κυβέρνηση και οπωσδήποτε στον ΣΥΡΙΖΑ.




Με τίτλο «Να καταργηθεί ο νόμος Παρασκευόπουλου», έχουμε ένα το κρατούμενο. Ο νόμος που κατατέθηκε ως νομοσχέδιο στην Βουλή με στόχο την αποσυμφόρηση των φυλακών έχει φέρει πολλές φορές σε ρήξη κυβέρνηση και Αντιπολίτευση ιδιαίτερα με τις άδειες που παίρνει ο Κουφοντίνας.






Το άλλο μεγάλο θέμα που θίγει η Κατερίνα Παπακώστα αφορά στα Εξάρχεια που σύμφωνα με τα σχέδια της θέλει να τα κάνει γραφικά ήσυχα και τουριστικά όπως η Μονμάρτη στο Παρίσι, ενώ για τους Ρουβίκωνες λέει πως μοιάζουν με «παλαιούς κομματάρχες κακιάς κοπής».

Το καλύτερο όμως μας το αφήνει για το τέλος όπου δηλώνει ευθαρσώς ότι «ο Τσίπρας εφαρμόζει πολιτικές της δικής μας παράταξης».

ΟΙ υπόλοιποι πάντως δεν το γνωρίζαμε επίσημα το τελευταίο όποτε θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να μάθουμε και από τα πρωθυπουργικά χείλη αν όντως ισχύει κάτι τέτοιο.