Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίθανες καταστάσεις μετά από τροχαίο στη Λάρισα – Έψαχναν τον οδηγό αλλά εκείνος κοιμόταν σπίτι του!

Συναγερμός σήμανε το πρωί τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στο ΕΚΑΒ στη Λάρισα, μετά από ειδοποίηση πως λίγο έξω από το Βλαχογιάν...


Συναγερμός σήμανε το πρωί τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όσο και στο ΕΚΑΒ στη Λάρισα, μετά από ειδοποίηση πως λίγο έξω από το Βλαχογιάννι, στη γέφυρα, είχε πέσει σε κανάλι ένα αυτοκίνητο. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής ξεκινώντας έρευνες για την ανεύρεση τυχόν τραυματιών, αλλά και ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Τυρνάβου.




Λίγο μετά, έκπληκτοι οι πυροσβέστες είδαν να καταφθάνει στο σημείο ένας άντρας ο οποίος δήλωσε… οδηγός του οχήματος! Όπως τους εξήγησε, το τροχαίο είχε γίνει χθες το βράδυ (19-09-2018), αλλά εφόσον ήταν καλά στην υγεία του, εγκατέλειψε το όχημα και πήγε για… ύπνο! Και κάπως έτσι, η επιχείρηση έλαβε τέλος.

Νεκρός οδηγός στην Άρτα
Θύμα της ασφάλτου ένας 60χρονος Έλληνας χθες το βράδυ, όταν στο 10ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Ροδαυγής, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε, εξετράπη της πορείας της και ανετράπη, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Άρτας.

Πηγή: onlarissa.gr