Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Απίστευτα πράγματα! Και τρίτο Νοσοκομείο του ΕΣΥ προς… αξιοποίηση- Και το Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης στο Υπερταμείο

thecaller Ακόμη ένα, το τρίτο- κατά σειρά- νοσοκομείο του ΕΣΥ περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ακινήτων προς αξιοποίηση που μεταβιβάζονται ...


thecaller Ακόμη ένα, το τρίτο- κατά σειρά- νοσοκομείο του ΕΣΥ περιλαμβάνεται στον κατάλογο των ακινήτων προς αξιοποίηση που μεταβιβάζονται στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων και αυτή τη φορά πρόκειται για το μεγαλύτερο νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, το Ιπποκράτειο, σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ).






«Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε ότι και άλλα Νοσοκομεία έχουν δοθεί στο Υπερταμείο για ξεπούλημα. Το υπ’ αριθμ. 6.298 ακίνητο από τα 10. 119 συνολικά που παραχωρήθηκαν από την κυβέρνηση στο Υπερταμείο για ξεπούλημα είναι το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Φέρει τον κωδικό Αριθμού Εθνικού Κτηματολογίου (ΚΑΕΚ) 190445301029-0-0. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Νοσοκομείο του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Θεσσαλονίκης» επισημαίνει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννάκος και προαναγγέλλει κινητοποιήσεις για αυτές τις μεταβιβάσεις της περιουσίας του ΕΣΥ.