Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Με μιά σφαίρα στο κεφάλι και μιά σφαίρα στο στήθος ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ τον φαρμακοποιό στο Ψυχικό... Τι εικάζει η Αστυνομία...

Άγνωστος εκτέλεσε εν ψυχρώ 57χρονο φαρμακοποιό μέσα στο αμάξι του και στην συνέχεια έφυγε πεζός - Μαρτυρίες κάνουν λόγο και για συνεργό ...


Άγνωστος εκτέλεσε εν ψυχρώ 57χρονο φαρμακοποιό μέσα στο αμάξι του και στην συνέχεια έφυγε πεζός - Μαρτυρίες κάνουν λόγο και για συνεργό που τον περίμενε λίγο πιο πέρα μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο - Ο άτυχος φαρμακοποιός εκτελέστηκε με δυο σφαίρες - Μία στο κεφάλι και μία στο στήθος - Η αστυνομία βλέπει προσωπικές διαφορές - Τί λέει αυτόπτης μάρτυρας στο newsit.gr

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Νέο Ψυχικό καθώς λίγο μετά τις 09:30 σημειώθηκαν πυροβολισμοί στη συμβολή των οδών Ιωνίας και Πλαστήρα, στο Νέο Ψυχικό. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άγνωστος άνδρας εκτέλεσε έναν 57χρονο φαρμακοποιό.




Καρέ – καρέ το μαφιόζικο χτύπημα

Όλα συνέβησαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου (08.09.2018) σε μία περιοχή που είναι πυκνοκατοικημένη. Ο δράστης, φέρεται να περίμενε υπομονετικά το θύμα να κατέβει από το σπίτι του και να μπει στο αυτοκίνητο του για να καταφέρει να τον δολοφονήσει.

Έτσι και έγινε… Το θύμα μπήκε στο αυτοκίνητο του και οδηγούσε για να βγει από το γκαράζ του σπιτιού του. Την ώρα που έβγαινε και καθώς – όπως όλα δείχνουν – επιχείρησε να κλείσει την πόρτα του γκαράζ ο δράστης αθόρυβα τον πλησίασε, άνοιξε την πόρτα του οδηγού και με το περίστροφο του τον εκτέλεσε με δυο σφαίρες.

Ο δολοφόνος σημάδευσε το στήθος και το κεφάλι του άτυχου φαρμακοποιού, τον πυροβόλησε και διέφυγε πεζός. Σύμφωνα, ωστόσο, με μαρτυρίες λίγο πιο κάτω τον περίμενε ο συνεργός του μέσα σε ένα λευκό αυτοκίνητο και έγιναν «καπνός».

Ο αδικοχαμένος άντρας τραυματίστηκε βαριά και λίγο αργότερα, ξεψύχησε. Να σημειωθεί ότι οι πινακίδες του αυτοκίνητου είναι καταχωρημένες σε επίθετο που παραπέμπει σε εμπλεκόμενο για την υπόθεση της Energa. Ωστόσο, δεν προκύπτει συγγενική σχέση. Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Πάντως οι αστυνομικοί βλέπουν προσωπικές διαφορές καθώς το θύμα δεν είχε απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν.