Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΒΟΜΒΑ στον Πατριωτικό Χώρο...!!! Ο Καταδρομέας ΗΡΩΑΣ της Κύπρου Στρατηγός ΗΛΙΑΣ ΓΛΕΝΤΖΕΣ συστρατεύεται με τον ΣΥΝΑΔΙΝΟ...!!!

Πυρηνική Βόμβα έσκασε στον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο που όχι απλά θα προκαλέσει εντυπώσεις αλλά θα αλλάξει και το σκηνικό...!!! Ο Ήρωας τ...


Πυρηνική Βόμβα έσκασε στον ευρύτερο Πατριωτικό χώρο που όχι απλά θα προκαλέσει εντυπώσεις αλλά θα αλλάξει και το σκηνικό...!!! Ο Ήρωας της Κύπρου, ο Στρατηγός Γλεντζές, συστρατεύεται με τον Στρατηγό και Ανεξάρτητο Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό. 




Η τελική απόφαση πάρθηκε μετά από συνάντηση των δύο ανδρών παρουσία μάλιστα και του Ανεξάρτητου Βουλευτή Μεσσηνίας Δημήτρη Κουκούτση, σήμερα το πρωϊ...

Η εξέλιξη που αναμένεται εντός της ημέρας να ανακοινωθεί και επίσημα από τον πολιτικό φορέα του Στρατηγού Συναδινού, ΠΑΤΡΙΕ, δεν αλλάζει απλά τους συσχετισμούς, αλλά αναδεικνύει το εθνικό ρεύμα που μέρα με την μέρα διευρύνεται και  απλώνεται και γίνεται πιο ορμητικό απ' ότι πολλοί μπορούσαν να φανταστούν.

Ο Ηλίας Γλεντζές είναι ένας ζωντανός ήρωας της Κύπρου και ένας “μύθος” στους αξιωματικούς των καταδρομών αλλά και σε όλους τους Έλληνες που έχουν έστω και λίγη γνώση της σύγχρονης Ιστορίας μας. Η μάχη με την 31η Μοίρα Καταδρομών στο ύψωμα Κότζα Καγιά τον έκανε θρύλο. Εκεί, στις 20/7/1974, πολέμησε ως Διοικητής του 13ου Λόχου Κρούσεως ο Ηλίας Γλεντζές και τσάκισε τους τούρκους καταδρομείς.