Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Σκόπια: Οι φανατικοί ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Του φιλορωσικό κόμμα ευελπιστούν σε «ιστορικό μποϊκοτάζ» στο δημοψήφισμα

Το φιλορωσικό κόμμα των Σκοπίων, "Ενωμένη Μακεδονία", με επικεφαλής τον Γιάνκο Μπάτσεφ επισκέπτεται δήμους σε όλη την επικράτ...


Το φιλορωσικό κόμμα των Σκοπίων, "Ενωμένη Μακεδονία", με επικεφαλής τον Γιάνκο Μπάτσεφ επισκέπτεται δήμους σε όλη την επικράτεια στο πλαίσιο της εκστρατείας που έχει την ονομασία «Μακεδονία Μποϊκοτάζ», οργανώνοντας συναντήσεις και συγκεντρώσεις.

Χθες πήγε στους δήμους Ράνκοβτσε, Μλάντο Ναγκοριτσάνε και Κουμάνοβο.




Μίλησε για τη σημασία του δημοψηφίσματος της 30ης Σεπτεμβρίου και τόνισε στους κατοίκους ότι πρέπει να απόσχουν από αυτό, μποϊκοτάροντας το, γιατί αυτό σημαίνει όχι στην αλλαγή του ονόματος της χώρας, όχι στην αλλαγή της ταυτότητας, της ιστορίας και της παράδοσης του ‘μακεδονικού’ λαού.

Επίσης, ο συντονιστής του Αρχηγείου της Κρίσης (ονομασία του επιτελείου του κόμματος) Ντράγκαν Ουγκρινόσκι προέτρεψε τους πολίτες να μην φοβούνται τις απειλές της κυβέρνησης και να μην υποκύπτουν σε πιέσεις.

Ο ίδιος τόνισε ότι ευελπιστεί σε ένα ιστορικό μποϊκοτάζ και ότι «ευθύνη όλων των πολιτών αυτές τις ιστορικές στιγμές είναι να υπερασπισθούμε τη χώρα και το ‘μακεδονικό’ λαό από αυτούς που θέλουν να εξαφανίσουν τους «Μακεδόνες».


Το λεγόμενο ‘Αρχηγείο της Κρίσης’ έχει προγραμματίσει να επισκεφθεί σχεδόν όλους τους δήμους της επικράτειας προκειμένου να πεισθούν οι πολίτες ότι πρέπει να μποϊκοτάρουν το δημοψήφισμα που εξήγγειλε η κυβέρνηση.


MakFax
--
The Hellenic Information Team