Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ρουβίκωνας: Πυροβολισμοί μέσα στον κόσμο στα Εξάρχεια – Τραυματίστηκε μια κοπέλα! ΖΗΤΑΝΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...;;;

Ένα περίεργο περιστατικό στα Εξάρχεια καταγγέλλει ο Ρουβίκωνας. Ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας, σε ανάρτησή του στο Facebook κάνε...


Ένα περίεργο περιστατικό στα Εξάρχεια καταγγέλλει ο Ρουβίκωνας. Ηγετικό στέλεχος της αναρχικής ομάδας, σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για πυροβολισμούς μέσα στον κόσμο και τον τραυματισμό μιας κοπέλας.




Με μια φωτογραφία που δείχνει ένα χέρι να κρατά τέσσερις κάλυκες, ο Ρουκίβωνας καταγγέλλει ένα περιστατικό που, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση, έγινε στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής (14.09.2018) στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα πάντα με τα όσα αναφέρονται στην ανάρτηση, ένα αυτοκίνητο σταμάτησε στη συμβολή των οδών Θεμιστοκλέους και Ερεσού. Οι επιβάτες του άνοιξαν πυρ προς τη Θεμιστοκλέους, παρά το γεγονός πως εκεί βρισκόταν κόσμος. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ΒΟΞ, αναφέρει το ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την αστυνομία, δεν έγινε καμία καταγγελία για περιστατικό με πυροβολισμούς στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής.

Η ανάρτηση
«Κάλυκες από σφαίρες που μαζέψαμε στα Εξάρχεια. Αμάξι σταμάτησε Θεμιστοκλέους και Ερεσού στις 11.30 το βράδυ και οι επιβάτες του πυροβόλησαν προς την Θεμιστοκλέους μέσα στον κόσμο. Μια κοπέλα τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και της δώσαμε τις πρώτες βοήθειες στο βοξ. Η κατάσταση πλέον στην περιοχή είναι οριακή. Αν υπάρξει κάποια στιγμή αντίδραση μην βγούνε οι φιλελέδες και ορισμένοι «σύντροφοι» και μας «πρήξουν τα συκώτια». Συνεννοηθήκαμε;».