Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Aνεπιβεβαίωτο: 6 ρωσικά μαχητικά επί 10΄ εισχώρησαν στον εναέριο χώρο του Ισραήλ που δεν αντέδρασε.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σήμερα αφορούν την διείσδυση 6 ρωσικών μαχητικών στον εναέριο χώρο του Ισραήλ κατά τη διάρκεια 10΄χωρίς καμιά α...


Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες σήμερα αφορούν την διείσδυση 6 ρωσικών μαχητικών στον εναέριο χώρο του Ισραήλ κατά τη διάρκεια 10΄χωρίς καμιά αντίδραση από μέρους του Ισραήλ.




Nωρίτερα στις 18.9. ο Sergueï Choïgou αναφορικά με την συντριβή του Il-20 στη Συρία είπε «σήμερα γνωστοποιήσαμε στους συναδέλφους μας ισραηλινούς και κυρίως πληροφορήσαμε τον Ισραηλινό Υπ. Άμυνας Avigdor Liberman ότι δεν θ΄αφήσουμε τέτοιες ενέργειες και μέτρα άνευ απάντησης ». Η Ρωσία καταλογίζει την ευθύνη στην εμπλοκή του Ισραήλ για την κατάρριψη του αεροσκάφους της.

Την ίδια στιγμή υπάρχουν Ρώσοι αξιωματούχοι που θέτουν ζήτημα επιβολής από τη Μόσχα μιας no-fly zone για τα ισραηλινά μαχητικά όχι μόνο στη Λατάκια αλλά και πάνω από όλη τη Συρία και το Λιβάνο. Το πρόβλημα και την ίδια στιγμή πλεονέκτημα εξαρτάται από το πως θα χρησιμοποιηθεί. Ωστόσο υπάρχει ισχυρό φιλο-ισραηλινό lobby στη Ρωσία με επιρροή που αντιστέκεται σε αυτού του είδους την προοπτική…

Η Ρωσία δίνει το πράσινο φως στο συριακό στρατό να βομβαρδίσει τ΄αεροδρόμια από όπου επιτίθενται τα ισραηλινά αεροσκάφη και να τα καταστρέφουν πριν την επιστροφή τους.

dimpenews.com