Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ζεφύρι: Είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό ο 58χρονος που πέταξε σαν σκουπίδι την 22χρονη...!

Παλιός “γνώριμος” των Αστυνομικών είναι ο 58χρονος που κατηγορείται τώρα για βιασμό της 22χρονης που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση σ...


Παλιός “γνώριμος” των Αστυνομικών είναι ο 58χρονος που κατηγορείται τώρα για βιασμό της 22χρονης που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση στο Ζεφύρι. Πριν δυο χρόνια ο άνδρας είχε κατηγορηθεί ξανά για βιασμό χρήστριας ναρκωτικών.

Ο 58χρονος έπεσε στα χέρια των Αστυνομικών χθες και αυτή την ώρα οδηγείται στον εισαγγελέα. Οι εξελίξεις στην υπόθεση της 22χρονης που εντοπίστηκε σε κωματώδη κατάσταση την περασμένη εβδομάδα στο Ζεφύρι είναι ραγδαίες.




Εκτός από τον 58χρονο Ρομά που φέρεται να προμήθευσε με ναρκωτικά την 22χρονη έχει προσαχθεί και ο φίλος της. Στο σώμα της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 58χρονου και έτσι θα κατηγορηθεί και για βιασμό. Ο φίλος της 22χρονης φαίνεται ότι τη συνόδευσε ως το σπίτι όπου έπεσε σε κώμα και στη συνέχεια βοήθησε στη μεταφορά της στον δρόμο όπου και εντοπίστηκε.

Η μαρτυρία της 22χρονης

Σύμφωνα με τα όσα είπε η 22χρονη στους Αστυνομικούς εκείνη μαζί με τον φίλο της και άλλα 2 με τρία άτομα είχαν πάει σε κάποιο σπίτι στο Ζεφύρι για να προμηθευτούν ναρκωτικά.

Έκαναν χρήση και στη συνέχεια φαίνεται πως έχασε τις αισθήσεις της. Η ίδια δεν ήταν σε θέση να πει εάν υπέστη βιασμό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit.gr το σπίτι ανήκει στον 58χρονο που έχει συλληφθεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φίλος της κοπέλας κάποια στιγμή αποχώρησε για να προμηθευτεί ναρκωτικά από άλλο σημείο. Τότε “έπεσε” σε “σκούπα” της αστυνομίας και κρατήθηκε για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι του 58χρονου η 22χρονη ήταν σε κωματώδη κατάσταση. Φέρεται πως μετέφερε μαζί με τον 58χρονο την γυναίκα στο δρόμο και στη συνέχεια ενημέρωσε ότι διατρέχει κίνδυνο.

Σύμφωνα με την μητέρα της 22χρονης δεν υπήρξε βιασμός, ωστόσο οι από την έρευνα που έγινε εντοπίστηκε γενετικό υλικό του 58χρονου και έτσι ο άνδρας αντιμετωπίζει εκτός από την κατηγορία της εμπορίας ναρκωτικών και την κατηγορία του βιασμού.
Με την κατηγορία αυτή είχε συλληφθεί και πάλι πριν σχεδόν δύο χρόνια. Και σε εκείνη την περίπτωση ως θύμα του εμφανιζόταν χρήστρια ναρκωτικών. Τότε ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.