Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Πήγα αποφασισμένος να τον σκοτώσω» Καρέ – καρέ η στιγμή της δολοφονίας του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό από τον 51χρονο αρχιτέκτονα

newsit Τι κατέθεσε ο 51χρονος που εκτέλεσε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό - "Πήγα αποφασισμένο να τον σκοτώσω" δηλώνει για τη στι...


newsit Τι κατέθεσε ο 51χρονος που εκτέλεσε τον φαρμακοποιό στο Νέο Ψυχικό - "Πήγα αποφασισμένο να τον σκοτώσω" δηλώνει για τη στιγμή του φόνου - Πως περιγράφει καρέ - καρέ τη στιγμή που αφαίρεσε τη ζωή του 57χρονου - Οι οικονομικές διαφορές και η κατάσχεση που του "όπλισε" το χέρι
Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 51χρονος- εκτελεστής του φαρμακοποιού στο Νέο Ψυχικό, προκειμένου να καταθέσει για την δολοφονία που διέπραξε το πρωί της 8ης Σεπτεμβρίου.




Ο δράστης περιγράφει καρέ – καρέ το πως βρήκε τον 57χρονο και του αφαίρεσε την ζωή, ενώ εξιστορεί και το πως κατάφερε να εξασφαλίσει το περίστροφο με το οποίο έγινε ο φόνος.

«Ένας φίλος μου, μου σύστησε κάποιον που θα μπορούσε να μου βρει ένα όπλο. Εγώ στο σπίτι είχα ένα παλιό αλλά λειτουργικό όπλο, οικογενειακό κειμήλιο από το 1880. Συναντήθηκα με τον άνθρωπο, του έδωσα τα παλιό όπλο και μου έδωσε το περίστροφο. Μετά την δολοφονία το πέταξα σε ένα φρεάτιο αλλά δεν θυμάμαι σε ποιο ακριβώς. Η οικογένειά μου έλειπε γι αυτό αποφάσισα να το κάνω για να μην κινήσω της υποψίες τους».

«Πήγα αποφασισμένος να τον σκοτώσω»



Για την στιγμή του φόνου, δηλώνει πως «πήγα αποφασισμένος να τον σκοτώσω. Για κάποια ώρα έκανα βόλτες γύρω από το σπίτι. Κάποια στιγμή άνοιξε η γκαραζόπορτα, τον είδα να βγαίνει με το αυτοκίνητο του, είδα ότι ήταν εκείνος μέσα και τον πυροβόλησα.

Εκείνη την ώρα τα έβλεπα όλα μαύρα. Αργότερα παραβρέθηκα σε μία κοινωνική εκδήλωση με συγγενείς και φίλους κοντά στην περιοχή του Ψυχικού».

«Όλες αυτές τις ημέρες δεν κοιμόμουν. Μετά την δολοφονία σκέφτηκα να αυτοκτονήσω αλλά δεν βρήκα την δύναμη. Προσπαθούσα να μιλήσω μαζί του και να διακανονίσουμε την οφειλή, αλλά μάταια» αναφέρει ο 51χρονος.

Οι οικονομικές διαφορές και η κατάσχεση
Όπως ομολόγησε ο 51χρονος είχε δανειστεί το ποσό των 300.000 ευρώ και έπρεπε να το επιστρέψει από το 2010 στον φαρμακοποιό το οποίο τον οδήγησε στο έγκλημα.

Ο εργολάβος δεν κατάφερε να βρει τα χρήματα όπως είχε υποσχεθεί στον φαρμακοποιό και έτσι τα δανεικά είχαν οδηγήσει τους δυο παλιούς φίλους στα δικαστήρια. Φέτος μετά από μια δικαστική διαμάχη έξι ετών το δικαστήριο έβγαλε απόφαση για κατάσχεση μεγάλου ακινήτου του εργολάβου στα νότια προάστια…