Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Ο εφιάλτης μου είναι ένα μικρό παιδάκι που κοιτάζει τα παιδάκια και κλαίει»: Δύσκολα τα βράδια για τη μητέρα της 4χρονης Άννυ

Για πρώτη φορά, μετά από 3 χρόνια, η μητέρα της 4χρονης Άννυ, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήν...


Για πρώτη φορά, μετά από 3 χρόνια, η μητέρα της 4χρονης Άννυ, μίλησε στο δελτίο ειδήσεων του ANT1 για το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

”Έχασα τη ζωή μου, το παιδάκι μου ήταν όλη μου η ζωή. Τα βράδια είναι πάρα πολύ δύσκολα. Ο εφιάλτης μου είναι ένα μικρό παιδάκι που κοιτάζει τα παιδάκια και κλαίει”, δήλωσε συντετριμμένη η μητέρα της 4χρονης Άννυ.

”Αν είχα την παραμικρή σκέψη ότι θα της έκανε κακό, δεν θα άφηνα να την προσέχει" συμπλήρωσε.




Εκδικάζεται η δολοφονία της μικρής Άννυ από τον πατέρα της

Εκδικάζεται την Τετάρτη σε δεύτερο βαθμό η δολοφονία της μικρής Άννυ από τον ίδιο της τον πατέρα.

Στο κελί τον είχε επισκεφθεί ψυχίατρος ο οποίος του υπέβαλλε σειρά ερωτημάτων για τη μοιραία νύχτα που η Άννυ έχασε τη ζωή της, αλλά και γενικότερα για τη ζωή του στη Βουλγαρία και την Ελλάδα. Ο ίδιος αξιολόγησε τα δεδομένα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται περί ψυχοπαθητικής προσωπικότητας, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι η διαταραχή αυτή δεν μειώνει τον καταλογισμό στις εγκληματικές πράξεις του.