Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ στη Ροδίτσα Λαμίας: Ειδαν νεαρό να τρέχει - Πληροφορίες για εμπρησμό

Πυρκαγιά ξεσπάσε λίγη ώρα πριν τις 21.00 το βράδυ στο ύψος του Κένταυρου προς Ροδίτσα. Ένας κύριος που περνούσε από το σημείο είδε την φωτ...


Πυρκαγιά ξεσπάσε λίγη ώρα πριν τις 21.00 το βράδυ στο ύψος του Κένταυρου προς Ροδίτσα. Ένας κύριος που περνούσε από το σημείο είδε την φωτιά αλλά επειδή δεν είχε μαζί του κινητό τηλέφωνο σταμάτησε έναν διερχόμενο οδηγό και ειδοποίησαν την πυροσβεστική υπηρεσία η οποία έσπευσε στο σημείο (με ένα όχημα μιας και η εστία δεν ήταν μεγάλη) και πρόλαβε την φωτιά πριν επεκταθεί.






Σύμφωνα με τον πρώτο κύριο είναι εξαιρετικά πιθανό το σενάριο του εμπρησμού διότι όταν πλησίαζε στο σημείο είδε έναν νεαρό να κινείται υπόπτα αρχικά και όταν προσπάθησε να τον πλησιάσει ακόμη περισσότερο τον είδε να τρέχει και να εξαφανίζεται με κατεύθυνση προς Ροδίτσα.






Βάσει του ρεπορτάζ η Π.Υ λίγα λεπτά πριν την συγκεκριμένη εστία πήρε σήμα για μια φωτιά λίγο πιο πάνω στο ύψος της ΔΕΗ, κάτω από τις γραμμές του τρένου, για αυτό μάλιστα καθυστέρησε κάποια λεπτά να φτάσει στην 2η πυρκαγιά στο ύψος του Κενταύρου. Δεν αποκλείεται η δύο πυρκαγιές να συνδέονται μιας και η απόσταση δεν είναι ούτε 200 μέτρα. Συν τις άλλοις είναι ιδιαίτερα ύποπτο το σημείο που πήρε φωτιά στο ύψος του Κενταύρου. Είναι ακριβώς απέναντι από την εταιρεία φυσικού αερίου και κάτω από τον πυλώνα υψηλής τάσης της ΔΕΗ.
Το σενάριο πιθανού εμπρησμού θα εξεταστεί και βάσει των στοιχείων που θα συλλεχθούν θα βγεί και το πόρισμα. Πάντως δεν αποκλείεται οι δύο εστίες που “άναψαν” στην περιοχή να συνδέονται. Για την ώρα ωστόσο παραμένει άγνωστη η αιτία, ανησυχεί όμως το πιθανό σενάριο εμπρησμού.