Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ε Κ Τ Α Κ Τ Ο..!!! Κατέληξε εγκαυματίας από την πυρκαγιά στο Μάτι... ΑΓΝΩΣΤΟΣ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ

Κατέληξε 85χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού - 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής - Ένα παιδί εξακολουθ...


Κατέληξε 85χρονος που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού - 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής - Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Κατέληξε άνδρας εγκαυματίας ηλικίας 85 ετών, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του Ευαγγελισμού, ανεβάζοντας τον αριθμό των θυμάτων της πυρκαγιάς στο Μάτι σε 90 επίσημα όμως... Γιατί ανεπίσημα...

Ακόμη, 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 7 διασωληνωμένοι σε ΜΕΘ. Ένα παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία» σε καλή κατάσταση.




Το «μαύρο κουτί» στα χέρια του εισαγγελέα
Τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα της φονικής πυρκαγιάς στην Αττική ψάχνει η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες, έχει ζητηθεί απομαγνητοφωνημένο αντίγραφο όλων των συνομιλιών που περιέχονται στο καταγραφικό μηχάνημα του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, για πέσει φως, στο τι ακριβώς έγινε το μοιραίο απόγευμα της 23ης Ιουλίου.

Για την ώρα οι μαρτυρίες αστυνομικών και πυροσβεστών που πήραν μέρος στην επιχείρηση δείχνουν ένα γενικότερο αλαλούμ που οδήγησε στην τραγωδία. Ασύρματοι εκτός λειτουργίας, πυροσβεστικά οχήματα χωρίς νερό και ασυνεννοησία σε όλους τους τομείς.
Τα καυτά ερωτήματα της εθνικής τραγωδίας

Η εισαγγελική έρευνα θα προσπαθήσει να απαντήσει 4 κρίσιμα ερωτήματα.
-Δόθηκε εντολή εκκένωσης στο Μάτι και αν ναι τι ώρα;
-Τι ώρα κινητοποιήθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στο Μάτι Αττικής;
-Υπήρξε σωστός συντονισμός ανάμεσα σε Πυροσβεστική, Αστυνομία και Λιμενικό;
-Τι ώρα συνεδρίασε το συντονιστικό όργανο Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας;




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.