Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ Ο ΤΡΑΜΠ... που δεν αποφυλακίζουν τον Πάστορα...!!! Στάχτη στα μάτια μας η απελευθέρωση των δύο Στρατιωτικών μας...

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι "απογοητευμένος" επειδή η Τουρκία δεν έχει ακόμη απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα ...


Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ είναι "απογοητευμένος" επειδή η Τουρκία δεν έχει ακόμη απελευθερώσει τον Αμερικανό πάστορα Άντριου Μπράνσον, σύμφωνα με την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου, ενώ η Ουάσινγκτον εντείνει τις πιέσεις προς την Άγκυρα για να πετύχει την αποφυλάκισή του.




"Ο πρόεδρος αισθάνεται μεγάλη απογοήτευση για το γεγονός ότι ο πάστορας Μπράνσον δεν έχει απελευθερωθεί, καθώς και για το γεγονός ότι και άλλοι Αμερικανοί πολίτες και εργαζόμενοι σε διπλωματικές υπηρεσίες δεν έχουν αποφυλακιστεί", είπε η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Ο Μπράνσον κρατείται εδώ και δύο χρόνια από τις τουρκικές αρχές που τον κατηγορούν για "κατασκοπεία" και για "συνεργασία" με το δίκτυο του ιεροκήρυκα Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο η Άγκυρα θεωρεί εγκέφαλο του αποτυχημένου πραξικοπήματος του Ιουλίου 2016.

Η απελυθέρωση των δύο Στρατιωτικών μας...

Ο Ερντογάν, με αυτή την κίνηση ρίχνει στάχτη στα μάτια της Ελληνικής πολιτικής ηγεσίας και προσπαθεί να κοιμίσει την στρατιωτική ηγεσία δείχνοντας ευάλωτος, υποχωρητικός ενώ στην πραγματικότητα σχεδιάζει το επόμενο χτύπημα σε Αιγαίο-Κυπριακή ΑΟΖ.

Αν υποθέσουμε ότι γίνεται τώρα μια άμεση τουρκική κίνηση εναντίον Ελλάδας-Κύπρου σε Αιγαίο-Κυπριακή ΑΟΖ, ο Ερντογάν με την απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών αιχμαλώτων έχει αφήσει ανοιχτή την πόρτα στις ΗΠΑ για επιστροφή στο «δυτικό μαντρί” αν και εφόσον πάρει αυτά που πιστεύει πως του ανήκουν. Κι αυτό είναι επικίνδυνο.

Δείχνει πως ετοιμάζει κίνηση σε Αιγαίο-Κυπριακή ΑΟΖ.... Χρησιμοποίησε τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ως διαπραγματευτικό χαρτί εξομάλυνσης των αμερικανοτουρκικών σχέσεων.

Ετσι μπορεί εύκολα να δείξει «ανθρωπιστής”, «διαλλακτικός” , πως «λειτουργεί η ανεξάρτητη τουρκική δικαιοσύνη”. Και στο τέλος, όπως είπε και σήμερα ο Μ.Τσαβούσογλου, θα ισχυριστεί πως «η αχάριστη Ελλάδα προκαλεί ένταση”. Το τελευταίο μετά από το ελληνοτουρκικό επεισόδιο.