Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΘΡΗΝΕΙ... Ο Υποπτέραρχος (ε.α) Κωνσταντίνος Κέρτσος, το ΘΥΜΑ της ΦΩΤΙΑΣ στο ΜΑΤΙ, που έχασε την μάχη εχθές στο ΓΝΑ....

Υποπτέραρχος (ε.α) είναι το 90o (:::) θύμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής σύμφωνα με την ιστοσελίδα armyvoice. Σύμφωνα με την ισ...


Υποπτέραρχος (ε.α) είναι το 90o (:::) θύμα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι Αττικής σύμφωνα με την ιστοσελίδα armyvoice. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα πρόκειται για τον απόστρατο υποπτέραρχο Κωνσταντίνο Κέρτσο ο οποίος πέθανε χθες στο ΓΝΑ μετά από εγκαύματα που υπέστη στους πνεύμονες.




Τον άτυχο Υποπτέραρχο (ε.α) βρήκε η φωτιά στον νέο Βουτζά στο σπίτι του το οποίο δεν ήθελε να εγκαταλείψει. Τελικά τον έβγαλε από τη φωτιά η κουμπάρα του και πήγαν μαζί στο ΓΝΑ.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι ο Υποπτέραρχος είχε υποστεί εγκαύματα, το σοβαρότερο όμως ήταν ότι είχε εισπνεύσει καπνό με αποτέλεσμα να “καούν” οι πνεύμονες του και τελικά να καταλήξει χθες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από το υπουργείο Υγείας 37 εγκαυματίες νοσηλεύονται πλέον σε νοσοκομεία της Αττικής, εκ των οποίων οι 8 διασωληνωμένοι σε μονάδες εντατικής θεραπείας.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.