Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Νέα Συστράτευση ΒΟΜΒΑ με τον Στρατηγό...!! Ο Απόγονος του «Μαύρου Καβαλάρη» Δημήτρης Πλαστήρας ΜΑΖΙ με τον Ελευθέριο Συναδινό...!!!

Ο απόγονος του θρυλικού "Μαύρου καβαλάρη" συστρατεύεται με τον Στρατηγό Συναδινό και είναι πλέον ανακοινώσιμο. Ο Δημητρης Πλα...


Ο απόγονος του θρυλικού "Μαύρου καβαλάρη" συστρατεύεται με τον Στρατηγό Συναδινό και είναι πλέον ανακοινώσιμο. Ο Δημητρης Πλαστήρας Φέρει ένα από τα πιο βαριά ονόματα της σύγχρονης ελληνικής Ιστορίας και η απόφαση του να συμπορευτεί πολιτικά με τον Ευρωβουλευτή Ελευθέριο Συναδινό οπωσδήποτε θα προκαλέσει αίσθηση...





Ο μηχανολόγος-μηχανικός Δημήτρης Πλαστήρας, συνδέεται με συγγενικούς δεσμούς με τον επικεφαλής του θρυλικού 5/42 Συντάγματος Ευζώνων, αφού ο παππούς του ήταν πρώτος ξάδερφος του γνωστού στρατιωτικού και πολιτικού που διέπρεψε κατά τη διάρκεια της Μικρασιατικής εκστρατείας.

Ολόκληρη η οικογένεια, άλλωστε, έχει παράδοση στις Ενοπλες Δυνάμεις, αφού τόσο ο πατέρας του Δημήτρη Πλαστήρα όσο και ο παππούς του υπηρέτησαν ως αξιωματικοί στον Ελληνικό Στρατό.

Έχει διατελέσει πρόεδρος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νομού Αχαΐας, Δημοτικός Σύμβουλος Μοσχάτου ενώ συμμετείχε δύο φορές στις εκλογές ως Υποψήφιος Δήμαρχος Μοσχάτου.

Το 1994 κατέβηκε ως ανεξάρτητος υποψήφιος δήμαρχος και απέσπασε ένα σημαντικό ποσοστό, κάτι που «κέντρισε» τη Ν.Δ. στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του 1998 να του δώσει το χρίσμα.