Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο «βάτραχος» Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Αποστολάκης, επιστρέφει ισχυρός στα καθήκοντά του

hellasjournal Μετά από σύντομη ξεκούραση και ιατρική παρακολούθηση ο Αρχηγός του Στρατεύματος Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, από την Πα...


hellasjournal Μετά από σύντομη ξεκούραση και ιατρική παρακολούθηση ο Αρχηγός του Στρατεύματος Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, από την Παρασκευή θα επιστρέψει ξανά στον 6ο όροφο του επιτελείου στα καθήκοντά του.






Ο “Βάτραχος” Αρχηγός είχε αισθανθεί αδιαθεσία πριν την πραγματοποίηση άλματος με αλεξίπτωτο, κατά την εξαμηνιαία συντήρηση που κάνει ως Αλεξιπτωτιστής και Βατραχάνθρωπος.




Νοσηλεύτηκε στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και παρακολουθήθηκε από τους γιατρούς. Η ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ Την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018 και ώρα 0930, συνεκλήθη ιατρικό συμβούλιο στο 251 ΓΝΑ, παρισταμένου του Υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας κ. Πάνου Καμμένου, προεδρεύοντος του Διευθυντού Υγειονομικού ΓΕΕΘΑ, Υποπτεράρχου (ΥΙ) Γεωργίου Τολούμη, και συμμετεχόντων Ιατρών όλων των Κλάδων των ΕΔ, το οποίο μετά από εισήγηση των θεραπόντων Ιατρών, έκρινε ομόφωνα ότι ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ: -Δεν χρήζει πλέον ιατρικής παρακολούθησης -Δύναται απολύτως να ασκήσει τα καθήκοντα του. Κατόπιν των ανωτέρω, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ να επανέλθει στην άσκηση των καθηκόντων του από Παρασκευή 20 Ιουλίου 2018.





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.