Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Όσκαρ... αφηρημάδας -Έφυγε διακοπές και ξέχασε το μηχανάκι...αναμμένο και φορτωμένο έξω από το πλοίο

Ανυπομονούσε -προφανώς- να φύγει διακοπές, τόσο που ο ίδιος μπήκε στο καράβι και ξέχασε τη μηχανή του... αναμμένη απέξω! Σύμφωνα ...


Ανυπομονούσε -προφανώς- να φύγει διακοπές, τόσο που ο ίδιος μπήκε στο καράβι και ξέχασε τη μηχανή του... αναμμένη απέξω!






Σύμφωνα με το cretapost.gr, ο «αφηρημένος» Ηρακλειώτης φόρτωσε στο δίκυκλό του τις βαλίτσες και τα πράγματά του και κίνησε για το λιμάνι απ' όπου θα αναχωρούσε για τη Ρόδο.


Όταν έφτασε μπροστά από την μπουκαπόρτα του πλοίου κατέβηκε από το μηχανάκι του, πήρε την τσάντα για να τη φορτώσει στο ψυγείο του πλοίου και επιβιβάστηκε. Στη συνέχεια αναζήτησε μία θέση να καθίσει ενώ το πλοίο απέπλευσε.




Ωστόσο, άτομα που βρίσκονταν στο λιμάνι, είδαν το αναμμένο μηχανάκι, το οποίο ήταν φορτωμένο με πράγματα, και καθώς περνούσε η ώρα και δεν έβλεπαν τον οδηγό, ειδοποίησαν το λιμεναρχείο.

Οι άνδρες του λιμενικού σώματος, μην γνωρίζοντας ποιανού ήταν το δίκυκλο και θέλοντας να καλύψουν όλα τα ενδεχόμενα, έστησαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του τόσο στον χερσαίο χώρο του λιμανιού όσο και στη θάλασσα.

Όταν οι αρχές βρήκαν τα στοιχεία του οδηγού τον κάλεσαν στο τηλέφωνο. Εκείνος το σήκωσε και εξέφρασε την απορία για ποιον λόγο τον αναζητούν οι Αρχές.

Οι άνδρες του λιμενικού ρώτησαν πού είναι το δίκυκλό του κι εκείνος, με απόλυτη βεβαιότητα τους απάντησε πως βρισκόταν μέσα στο πλοίο! Μόλις οι αρχές του ανέφεραν ότι βρήκαν το δίκυκλό του στο λιμάνι, με αναμμένη τη μηχανή και φορτωμένο με πράγματα ο άνδρας τα… έχασε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο οδηγός θα αποβιβαστεί στην Σητεία όπου πιάνει λιμάνι το πλοίο, και θα επιστρέψει Ηράκλειο για να πάρει το δίκυκλό του.

Πηγή: cretapost.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.