Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Πριν λίγο... Βγήκαν από τη σπηλιά τα δυο πρώτα παιδιά!

Μια είδηση που περίμεναν οι πάντες στην Ταϊλάνδη από τις 2 Ιουλίου, όταν βρέθηκαν ζωντανά τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους. Εγκλωβίστ...


Μια είδηση που περίμεναν οι πάντες στην Ταϊλάνδη από τις 2 Ιουλίου, όταν βρέθηκαν ζωντανά τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους. Εγκλωβίστηκαν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ από τις 23 Ιουνίου, όταν παρά τις προειδοποιήσεις για τους κινδύνους από τους μουσώνες, μπήκαν στη σπηλιά και εγκλωβίστηκαν.




Σχεδόν οκτώ ώρες αφού αποφασίστηκε να ξεκινήσει η επικίνδυνη επιχείρηση διάσωσής τους, τα δυο πρώτα παιδιά απομακρύνθηκαν και είναι σώα μετέδωσε το Reuters, επικαλούμενο τοπικό αξιωματούχο. Η πληροφορία πως δυο από τα παιδιά απομακρύνθηκαν από το σπήλαιο είχε αρχίσει να «κυκλοφορεί» στα τοπικά μέσα ενημέρωσης λίγα λεπτά πριν από τις 15:00 (ώρα Ελλάδας).

Ο απεσταλμένος του ITV, John Irvine, ανέφερε πως σύμφωνα με τον επικεφαλής της αστυνομίας δυο από τα παιδιά έχουν βγει από το σπήλαιο και φαίνονται να είναι καλά στην υγεία τους, δεδομένων και των συνθηκών βέβαια. Σύμφωνα με την εφημερίδα Bangkok Post, τα δυο πρώτα παιδιά που απεγκλωβίστηκαν βρίσκονται καθ’ οδόν προς την έξοδο, αφού πέρασαν το κομμάτι της διαδρομής όπου χρειαζόταν να κολυμπήσουν και συνεχίζουν περπατώντας μέσα από τις στοές του σπηλαίου προς την έξοδο.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.