Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗ ΦΙΛΟΘΕΗ...!!! Αδέσποτη σφαίρα τραυμάτισε αθλούμενο στο γήπεδο της Φιλοθέης

protothema Το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες - Για λίγα μόλις εκατοστά το τραύμα δεν απέβη μοιραίο Μετά τον 11χρονο Μάριο, ο ...


protothema Το περιστατικό συνέβη πριν από τρεις εβδομάδες - Για λίγα μόλις εκατοστά το τραύμα δεν απέβη μοιραίο
Μετά τον 11χρονο Μάριο, ο οποίος έχασε την ζωή του πριν από ένα χρόνο στο Μενίδι από αδέσποτη σφαίρα, παραλίγο να θρηνήσουμε ένα ακόμα θύμα όχι σε κάποια περιοχή της Δυτικής Αττικής αλλά στη Φιλοθέη.







Πριν από τρεις εβδομάδες πολίτης, ο οποίος γυμναζόταν στις 7 το απόγευμα κοντά στο δημοτικό γυμναστήριο Φιλοθέης, χτυπήθηκε από αδέσποτη σφαίρα στο χέρι.




Ο αθλούμενος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγινε χειρουργική επέμβαση και συρραφή του τραύματος, με τους θεράποντες γιατρούς να τον ενημερώνουν ότι υπήρξε ιδιαίτερα τυχερός, μέσα στην ατυχία του, καθώς το τραύμα από τη σφαίρα, η οποία είχε καθοδική πορεία, θα μπορούσε να αποβεί για μερικά εκατοστά μόνο μοιραίο για την ζωή του.

'Εγινε καταγγελία στην Αστυνομία, η οποία όμως δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Τρεις εβδομάδες αργότερα ούτε το θύμα ενημερώθηκε για την πορεία των ερευνών, άν και εφόσον έγινε τελικά κάποια έρευνα. Το περιστατικό είναι γνωστό στην ευρύτερη περιοχή ότι «βρέχει σφαίρες» και η ανησυχία είναι έκδηλη, καθώς κανείς δεν μπορεί να ... προβλέψει άν και πότε ο άγνωστος πιστολέρο της Φιλοθέης αρχίσει να πυροβολεί ξανά στον αέρα με κίνδυνο κάποιος άλλος πολίτης να δεχθεί τη σφαίρα στο κεφάλι του!



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.