Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Δεν είναι πλάκα, δεν είναι ψέμα! ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ: Υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές ο Φουρθιώτης!

Δεν είναι ψέμα, είναι αλήθεια! Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του πως κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων στις επόμεν...


Δεν είναι ψέμα, είναι αλήθεια! Ο Μένιος Φουρθιώτης ανακοίνωσε μέσω της εκπομπής του πως κατεβαίνει υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων στις επόμενος δημοτικές εκλογές!






Και λέγαμε τι άλλο θα σκεφτεί ο μπαγάσας για να μας... κερδίσει! Ο Μένιος Φουρθιώτης πάντα μας δίνει κάτι να μας κρατά σε εγρήγορση και ευδιάθετους...

Αυτό έκανε και την Κυριακή, όταν μέσω της εκπομπής του ανακοίνωσε πως θα είναι υποψήφιος στον δήμο Αθηναίων στις επόμενες δημοτικές εκλογές!





Συγκεκριμένα, είπε: «Θέλω να σας πω και κάτι για να ξέρετε, θα κατέβω υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές στον μεγαλύτερο δήμο της χώρας. Θα πούμε τα υπόλοιπα μέχρι τέλος Ιουλίου, οπότε θα ανακοινωθεί και επίσημα. Ούτε με πολιτικά χρώματα, ούτε με τίποτα… Έχω ζητήσει να αναλάβω το εμπορικό κομμάτι του συγκεκριμένου δήμου. Από τις πολύ μεγάλες εταιρείες της χώρας θα ζητήσω -επειδή αυτό το κανάλι χτίστηκε από το μηδέν στα οικονομικά και πουλήθηκε κερδοφόρο- να κάνουμε το ίδιο. Θα ζητήσω να βοηθήσουν τους δημότες, τους ανθρώπους που δεν μπορούν να πάρουν φάρμακα, τους ανθρώπους που έχουν παιδιά και δεν μπορούν να βρουν θέσεις εργασίας και να έχουν ένα μηνιαίο ποσό σαν εισόδημα. Ετοιμαστείτε, γιατί το 2018 – 2019 θα είναι πολύ καυτή χρονιά, σας το υπόσχομαι. Και θα είναι ακόμα πιο αποκαλυπτική».




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.