Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Αυτα συμβαίνουν στα Σκόπια... Φανατικός Ψευτομακεδόνας Ιερέας... αρνήθηκε να θάψει πατέρα βουλευτή γιατί ο γιός είναι προδότης...!!!

Ιερέας που λειτουργεί σε ναό στο Μοναστήρι /Μπίτολα, του κράτους των Σκοπίων, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τελετή ταφής του πατέρα του πρ...


Ιερέας που λειτουργεί σε ναό στο Μοναστήρι /Μπίτολα, του κράτους των Σκοπίων, αρνήθηκε να συμμετάσχει σε τελετή ταφής του πατέρα του πρώην βουλευτή του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος- SDSM, Βάσκο Κοβατσέφσκι.




Το περιστατικό, σύμφωνα με το δημοσίευμα, έγινε την περασμένη εβδομάδα στο ναό της Αγίας Κυριακής, στον οποίο εφημέριος είναι ο Στέφαν Ζντραβέσκι.




Ο ιερέας που ανήκει στην Επισκοπή Πρεσπών και Πελαγονίας, στην οποία μητροπολίτης είναι ο Πέτρος δεν υπέκυψε στις πιέσεις του επισκόπου με τη δικαιολογία ότι «ορκίστηκε να μην ψάλλει και να μην υπηρετεί προδότες και τους συγγενείς τους".

Ο πατήρ Στέφαν συμμετέχει ενεργά στις εκδηλώσεις διαμαρτυρίας του VMRO-DPMNE κατά της αλλαγής της συνταγματικής ονομασίας της χώρας, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Το περιστατικό καταδεικνύει το βαθμό της διαίρεσης του λαού των Σκοπίων ως προς τη Συμφωνία των Πρεσπών, για την αλλαγή του συνταγματικού ονόματος της χώρας.

(Στοιχεία από infomax.mk)
--
The Hellenic Information Team

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.