Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Φάτε όσο προλαβαίνετε τσιπούρες γιατί μετά θα χορτάσετε λούτσο... Για ψάρι στου Παπαδάκη στο Κολωνάκι Δραγασάκης και Χουλιαράκης

protothema Σε γνωστό κοσμικό εστιατόριο γευμάτισαν τα δύο κυβερνητικά στελέχη - Λευκό κρασί, και σουφλέ σοκολάτας συμπλήρωσαν το μενού Σε...



protothema Σε γνωστό κοσμικό εστιατόριο γευμάτισαν τα δύο κυβερνητικά στελέχη - Λευκό κρασί, και σουφλέ σοκολάτας συμπλήρωσαν το μενού
Σε γνωστό εστιατόριο του Κολωνακίου που φημίζεται για το ψάρι του, έκαναν lunch break το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Γιάννης Δραγασάκης και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης.







Οι δύο πολιτικοί εισήλθαν στο εστιατόριο γύρω στις 3 το μεσημέρι και έκατσαν σε ένα από τα ακριανά τραπέζια, προκειμένου να απολαύσουν με ησυχία το γεύμα τους αλλά και να συζητήσουν μακριά από τα αδιάκριτα... αυτιά. Ο κ.Δραγασάκης, όπως μας έχει συνηθίσει στις δημόσιες εμφανίσεις του, είχε επίσημη ενδυμασία φορώντας σκούρο κοστούμι και γραβάτα, ενώ μπροστά του είχε συνεχώς ανοιχτό ένα ipad. Από την πλευρά του ο κ.Χουλιαράκης ήταν πιο χαλαρός, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο με σηκωμένα τα μανίκια μέχρι το ύψος του αγκώνα, χωρίς σακάκι και γραβάτα.





Το μενού περιελάμβανε εκλεκτό ψάρι με χόρτα και λευκό οίνο. Εξάλλου το συγκεκριμένο εστιατόριο στο Κολωνάκι είναι πολύ γνωστό για το ψάρι του, που έρχεται κατευθείαν από την Πάρο, ενώ την κουζίνα επιμελείται διάσημη τηλεοπτική σεφ.

Το ρεστοράν αποτελεί εδώ και χρόνια στέκι εύπορων πελατών από τον πολιτικό, επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο, καθώς ένα σχετικά λιτό γεύμα κοστίζει από 35 έως 55 ευρώ το άτομο. Το κόστος του τραπεζιού των κυρίων Δραγασάκη και Χουλιαράκη ήταν κατά πολύ υψηλότερο, αφού εκτός από το κυρίως πιάτο με φρέσκο ψάρι και το λευκό κρασί, παρήγγειλαν σουφλέ σοκολάτας για επιδόρπιο αλλά και κάποια ορεκτικά.

Ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και ο Υπουργός Οικονομικών αποχώρησαν από το εστιατόριο μετά τις 5.30 το απόγευμα, δηλαδή έπειτα από τουλάχιστον 2.30 ώρες. Το διάστημα αυτό τέσσερις άνδρες της συνοδείας τους περίμεναν υπομονετικά έξω από το ρεστοράν, οι μισοί πάνω στις υπηρεσιακές μοτοσικλέτες, ενώ οι πιο “τυχεροί” μέσα στα αυτοκίνητα έχοντας αναμμένες τις μηχανές και τον κλιματισμό στο φουλ, αφού η ζέστη ήταν ανυπόφορη.

Μάλιστα σε κάποια στιγμή πέρασε από το σημείο υπάλληλος της Δημοτικής Αστυνομίας, ο οποίος ρώτησε τους άνδρες με τα πολιτικά, για ποιο λόγο έχουν παρκάρει σε σημείο όπου επιτρέπεται η στάθμευση μόνο σε κατοίκους του Κολωνακίου. Οι άνδρες ασφαλείας του είπαν την ιδιότητά τους και ο αστυνομικός του Δήμου Αθηναίων αποχώρησε, χωρίς φυσικά να τους κόψει κλήση.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.