Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Τι γίνεται ρε...;;; ΕΠΙΘΕΣΗ με Γκαζάκια σε αυτοκίνητο Αξιωματικού της 96 ΑΔΤΕ στην Ρόδο...!!!

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την εξιχνίαση ακόμη...



Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται από χθες το πρωί έρευνα των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την εξιχνίαση ακόμη μιας μαφιόζικης επίθεσης, αυτή τη φορά εις βάρος αξιωματικού, που υπηρετεί σε θέση ευθύνης στη μεραρχία της 95 ΑΔΤΕ.





Πιο συγκεκριμένα περί ώραν 03.10 προκλήθηκε πιθανότατα από γκαζάκι πυρκαγιά σε σταθμευμένο επί της οδού Βελιγραδίου ΙΧ αυτοκίνητο, τύπου Ford Focus, χρώματος μπλε.




Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της ΠΥΡ που κατέσβησαν την πυρκαγιά πριν επεκταθεί. Ο κινητήρας του οχήματος έχει καταστραφεί ολοσχερώς.

Από την έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι το όχημα ανήκει σε αξιωματικό του Ελληνικού Στρατού που υπηρετεί στην διαχείριση της 95 ΑΔΤΕ ο οποίος το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στην Βέροια και ετοιμάζεται να παντρευθεί.

Κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει τους λόγους της επίθεσης ενώ το θύμα αναμένεται να καταθέσει το προσεχές διάστημα μήπως και βοηθήσει τις έρευνες.


Πηγή:www.dimokratiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.