Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

16χρονη πιστεύει οτι την έχει καταλάβει το πνεύμα του δολοφονημένου αδελφού της ΒΙΝΤΕΟ

gazzetta Στο video που κυκλοφορεί φαίνεται μάλιστα να αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για την δολοφονία του. Το αν υπάρχει ζωή μετά το θά...


gazzetta Στο video που κυκλοφορεί φαίνεται μάλιστα να αποκαλύπτει και λεπτομέρειες για την δολοφονία του.

Το αν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο, ουδείς μπορεί να το πει με σιγουριά... Φαίνεται όμως πως μία 16χρονη στις Φιλιππίνες πιστεύει οτι όντως υπάρχει, καθώς θεωρεί πως την έχει καταλάβει το πνεύμα του δολοφονημένου αδελφού της.




Στο video μάλιστα που κυκλοφορεί και έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες, φαίνεται η Abigail Magtalas να είναι ξαπλωμένη και να μιλάει, σύμφωνα με τους παρευρισκόμενους, το πνεύμα του Marvin που είχε βρεθεί νεκρός στην Nueva Ecija τον Μάριο.
«Με βασάνισαν, με χτύπησαν και με πυροβόλησαν 7 φορές. Ήταν συμμορία. Ακούστε με, με δολοφόνησαν. Τους παρακαλούσαν να μην με σκοτώσουν. Μου έριξαν στα πόδια και μου ζήτησαν να τρέξω. Μετά με πέταξαν από μία γέφυρα», φέρεται να λέει, την ώρα που η μητέρα του από δίπλα κλαίγοντας ζητάει συγγνώμη: «Συγγνώμη που δεν σε άκουσα. Έπρεπε να γυρίσω νωρίτερα σπίτι εκείνη την ημέρα».

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Marvin μπλέχτηκε με μία συμμορία που διακινούσε ναρκωτικά και σκοτώθηκε αφού βρέθηκε στη μέση μίας συμπλοκής, αλλά η οικογένεια του θύματος πιστεύει οτι στις 16 Μαρτίου τον απήγαγαν και τον πήγαν στην Bypass Talavera στην Nueva Ecija, όπου τον σκότωσαν μετά από ώρες βασανισμού.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.