Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΔΕ... «Προσωπικές οι απόψεις που εκφράστηκαν στο Pride -Δεν εκφράζει επίσημη θέση της Αστυνομίας»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση του Αστυνόμου της Κρατικής Ασφαλειας, στη διατύπωση «συγγνώμη της ΕΛ.ΑΣ από την...


Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δημόσια τοποθέτηση του Αστυνόμου της Κρατικής Ασφαλειας, στη διατύπωση «συγγνώμη της ΕΛ.ΑΣ από την «LGBT» Κοινότητα», μεταξύ των ενστόλων. «Δεν είχαν επίσημη εξουσιοδότηση, οι Αστυνομικοί που ανέβηκαν στην εξέδρα», σχολιάζει το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.




Ήταν πριν σχεδόν ένα μήνα, όταν το Σωματείο που στηρίζεται από gay Αστυνομικούς- «ΔΑΔΑ»‘- έλαβε Νομική Υπόσταση από το Ειρηνοδικείο Αθηνών. Στο gay Pride της Αθήνας (09/06) δήλωσαν «ΠΑΡΟΥΣΑ» έστησαν περίπτερο, διαμοίραζαν σχετικό ενημερωτικό υλικό, και με 7μελή εκπροσώπηση κι επικεφαλής τον Αστυνόμο της Κρατικής Ασφαλειας Μιχάλη Λώλη, τον Αστυφύλακα της Τροχαίας Αθηνών Φωτεινό Παγαύλα τον Εκπρόσωπο Τύπου του Σωματείου, Ειδικό Φρουρό του Τμήματος της Ομόνοιας, ενστόλους Εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ Σωμάτων Ασφαλείας, ανέβηκαν στην εξέδρα του Gay Pride.




Ωστόσο οι θέσεις που διατύπωσε δημόσια από σκηνής, ο Αστυνόμος Μιχάλης Λώλης και η παρουσία του αντιπροσώπου της Ένωσης Αστυνομικών Αθήνας Φωτεινού Παγιάυλα, προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις μεταξύ των ενστόλων που υπηρετούν στην ΕΛ.ΑΣ. και των συνδικαλιστών της ΕΛΑΣ καθώς ο Αστυφύλακας της Τροχαίας, εκλέγεται ως αντιπρόσωπος στην ΠΟΑΣΥ .

Επίσημη θέση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ ωστόσο στο Nantiareport.gr, είναι ότι, «Δεν είχαν επίσημη εξουσιοδότηση, οι Αστυνομικοί που ανέβηκαν στην εξέδρα. Η επίσημη θέση της Ελληνικής Αστυνομίας, εκφράζεται αποκλειστικά και μόνο από τους δύο Αξιωματικούς που έχουν τεθεί και εκτελούν χρέη Εκπροσώπου Τύπου του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ και στις κατατόπους Διευθύνσεις Αστυνομιας από τους Αξιωματικούς που έχουν διατεθεί σε αντίστοιχες θέσεις.

Οι απόψεις όπως εκφράστηκαν από Αστυνόμο της ΕΛ.ΑΣ, εκλαμβάνεται ως προσωπική του άποψη και δεν εκφράζει επίσημη θέση της Αστυνομίας.» Το Nantiareport.gr έγινε αποδέκτης σχολίων ενστόλων, οι οποίοι παραθέτουν την έντονη ενοχλησή τους, αναφορικά με οσα καταγράφονται στο άρθρο «»ΠΑΡΟΥΣΑ».. η ΔΑΔΑ των ΛΟΑΤΚΙ Αστυνομικών στο Gay Pride» (09/06) στο οποίο παρατίθεται η δήλωση του Αστυνόμου Μιχάλη Λώλη. «Δεν οφείλω καμία «συγγνώμη σε καμία μειονότητα, πλειοψηφία ή όποιους!!!

Προσπαθώ να κάνω το καθήκον μου προς όλους τους πολίτες»!! …»κρίμα γιατι ενώ ένα 90% των αστυνομικών είναι διαφήμιση για την Αστυνομία, την Δημοκρατία και την Ελλάδα ένα 10% φροντίζει να μας δυσφημιζει με το χειρότερο τρόπο. Η Ελληνική Αστυνομία δεν κάνει πολιτική, δεν κάνει διακρίσεις, δεν κάνει δηλώσεις που μειωνουν τον επαγγελματισμό των αστυνομικων. Ειμαστε επαγγελματίες και καθημερινά προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με κίνδυνο την ζωή μας για να νιώθουν όλοι οι πολίτες αδιακρίτως ασφάλεια κ ισότητα απέναντι στην εφαρμογή του νόμου.

Όποιος προσπαθεί να σπηλωσει αυτό τον επαγγελματισμό θα πρέπει να γίνεται έρευνα (Ε.Δ.Ε στην περίπτωση που είναι αστυνομικός υπάλληλος) κ να αποφασίζεται ανάλογη ποινή η’ ακόμη κ απομάκρυνση από τα σώματα ασφαλείας». » …για τον Αστυνομικό του Βαρβιτσιώτη ο οποίος σε νόμιμη χρήση ενήργησε σε αποτροπή επίθεσης βολές εκφοβισμού στον αέρα κινήθηκε η διαδικασία ...
elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.